Beely

Tyyppi
E-TECH Hybrid Intens
Rekisterinumero
NMG-207
Ajettu
7 000 km
Vetotapa
Etuveto
Istuinpaikkoja
5
Ovien lukumäärä
5
CO2-päästöt
98 g / 100 km
Yhdistetty kulutus
5 l / 100 km
Teho
- / -
Tärkeimmät varusteet
Pysäköintitutka
Ilmastointi
Peruutuskamera
Navigaattori
Vakionopeudensäädin
Lämmitettävä ohjauspyörä
Kaikki varusteet
Tutustu lisää! https://www.timosenauto.fi/vaihtoautot/Renault-Clio
ALV- vähennyskelpoinen
Automaattivaihteisto
2 x renkaat
Etu- ja takatutkat
KUNTOTIETTY®
Automaattinen ilmastointi
Peruutuskamera
Timosen Auto Oy
Wahlforssinkatu 1, 80100 Joensuu
010 2394 100
timosenauto@timosenauto.fi
Katso liikkeen muut autot

Ensiauto

Renault Clio

2021Bensiini5l / 100kmAutomaatti
Beelyn perushinta473€/kk
Beely-paketti sisältää aina veloituksetta
HuollotKorjauksetKatsastuksetLiikkumisturva
Valitse lisäpalvelut
Arvioi paljonko ajat vuodessa
Valitse sinulle sopiva sopimusaika
Hintoihin lisätään aloitusmaksu 390€

Asiakkaamme rakastavat meitä!

9/10 käyttäjästämme suosittelee meitä

Muita hakuusi sopivia autoja

Millaiseen tarpeeseen tarvitset autoa?
Olen valmis maksamaan autoilusta0 €/kk - 1 000 €/kk

Etkö löytänyt kaipaamaasi ajoneuvoa?

Ajoneuvojen hakeminen tarpeen perusteella perustuu ajoneuvojen ominaisuuksiin, joita voit vapaammin valita itse käyttämällä autohakuamme.

Siirry autohakuun

Ensimmäisen auton ostaminen on usein mieleenpainuva kokemus

Ensimmäisen auton ostaminen on monelle jännittävä ja mieleenpainuva kokemus, tapahtuipa se sitten heti kun ajokortin saamiseen vaaditut ikävuodet osuvat mittariin tai vasta myöhemmin.

Monella, etenkään nuorella, ei ole varaa hankkia ensiautoaan kokonaan itse. Tällöin ensiauton hankinnassa saattaa tulla vastaan myös ristiriitoja. Esimerkiksi auton hankinnassa avustavien vanhempien näkemykset hankittavan ensiauton kriteereistä saattavat poiketa nuoren omista ajatuksista. Ensiautoa ostaessa liikkeelle kannattaakin yleensä lähteä perusasioista.

Ensimmäisen auton hankinta kannattaa siis aloittaa siitä, mistä auton valinta muutenkin aloitetaan eli tulevan ensiauton käyttötarkoituksesta. Tarvitaanko autoa lähinnä koulumatkoihin ja harrastuksiin kulkemiseen? Vai hankitaanko ensimmäinen auto perheen kasvaessa, jolloin täytyy ottaa huomioon turvakaukalon sopiminen takapenkille? Tai ehkä ensimmäinen auto tulee tarpeelliseksi vasta lasten muuttaessa pois kotoa uudelle paikkakunnalle, ja tarkoituksena on ajaa lähinnä pidempää matkaa?

Lisäksi ensiautoaan ostamassa olevan, niin nuoren kuin vanhemmankin auton ostajan, kannattaa tietysti kiinnittää huomiota auton kokonaiskustannuksiin.

Manuaali- vai automaattivaihteinen auto? Ensiauton ostaminen vaatii monia valintoja!

Yleistäen voidaan todeta, että useimmat nuoret ajelevat pääosin lähiseudullaan. Nuoret käyttävät ensiautoaan usein liikkuessaan töihin, kouluun, harrastuksiin tai tavatessaan kavereita. Pienehkö auto on silloin yleensä järkevä valinta, koska se on näppärä monenlaisessa käytössä ja sen parkkeeraus on helppoa.

Myös ensiauton lisävarusteisiin kannattaa kiinnittää huomiota. Nuorelle tai muuten vielä kokemattomalle kuskille saattaa olla iloa esimerkiksi pysäköintiavustimista ja navigaattorista.

Myös automaattivaihteinen auto voi nykyään olla järkevä ratkaisu jo ensi autoksi. Kaikki eivät enää autokoulussakaan aja manuaalivaihteista autoa, jolloin automaattivaihteinen auto on helpoin ja turvallisin ratkaisu.

Pieni auto on usein taloudellinen valinta

Varmuuden vuoksi ei kannata lähteä hankkimaan mahdollisimman isoa ja painavaa autoa. Extra paino ja litrat moottorissa lisäävät kulutusta ja siten myös auton käyttökustannuksia. Kulutuksen väheneminen ei näy pelkästään bensamittarilla, vaan myös verotus kevenee päästöjen ollessa kilometriä kohden alhaisemmat.

Tehojakaan ei etenkään nuoren ensimmäisessä autossa yleensä tarvita erityisen suuria määriä. Liian tehokas ja urheilullinen auto voi kokemattoman kuljettajan käsissä olla myös vähemmän turvallinen valinta.

Jos taas edessä on paljon pidempiä matkoja tai autossa kulkee mukana esimerkiksi paljon harrastusvälineitä, on hyvä tarkastella erilaisia malleja ja kiinnittää huomiota auton ja takaluukun kokoon. Jos autoa hankitaan esimerkiksi kasvavan lapsiperheen tarpeisiin, täytyy varmistaa, että tarvittavat lasten turvalaitteet mahtuvat takapenkille.

Ensiauton ulkonäköä ei myöskään sovi unohtaa – onhan se monelle nuorelle ja varttuneellekin autoilijalle tärkeä asia. Jos taas hiukan yleistetään, niin usein urheilulliset ja virtaviivaiset autot ovat nuorten mieleen. Tällaisia on onneksi pienenkin kokoluokan autoissa paljon tarjolla.

Jokainen kuitenkin päättää itse millainen auto omaa silmää miellyttää, joten se omaa silmää miellyttävä ensiauto löytyy vain katselemalla valikoimaa.

Turvallisuus ennen muuta!

Etenkin vanhemmilla oman lapsen ensimmäistä autoa valitessa tärkeä kriteeri on yleensä turvallisuus – onhan tärkeää, että nuori ja kokematon kuljettaja on turvassa. Myös lapsiperheille tämä valintakriteeri nousee usein ylitse muiden.

Turvallisuutta arvioitaessa kannattaa pohtia mahdollisia lisävarusteita ja esimerkiksi sitä valitseeko automaatti- vai manuaalivaihteisen auton. Törmäystestien tuloksiin tutustuminen on myös hyvä tapa vertailla autojen turvallisuutta. Testien tuloksia löytää helposti esimerkiksi testejä tekevän Euro NCAP:n sivuilla.

Turvallisuuden kannalta oleellista on tietysti myös auton kunto. Auton huolloista on tärkeää huolehtia säännöllisesti ja kaikki tarvittavat korjaukset kannattaa aina tehdä viivyttelemättä.

Tältäkin kannalta Beelyn kuukausimaksullinen auto on oivallinen valinta ensimmäiseksi autoksi. Kaikkiin Beely-sopimuksiin kuuluvat auton huollot ja korjaukset - tämä varmistaa, että auton huollot tulee aina tehtyä ajallaan ja korjaukset hoidettua viivyttelemättä. Myös sopimukseen kuuluva liikkumisturva tuo lisää turvallisuutta autoiluun!