Beely

Tärkeimmät varusteet
Metalliväri
Navigaattori
Peruutuskamera
Polttoainekäyttöinen lisälämmitin
Pysäköintitutka
Ilmastointi
Vakionopeudensäädin
Lämmitettävä ohjauspyörä
Vetokoukku
Kaikki varusteet
Volvo Selekt | TAKUU 12 KK |
360-linkki | https://bilia.fi/fi/auto/volvo-xc60-cog673/
LISÄVARUSTEET:
Alumiinivanteet kesä- ja talvirenkaissa
Metalliväri
Navigointijärjestelmä
Peruutuskamera
Varustepaketti Technic
Tyyppi
B4 AWD MHEV Business Inscription aut
Rekisterinumero
COG-673
Ajettu
68 000 km
Vetotapa
Neliveto
Istuinpaikkoja
5
Ovien lukumäärä
5
CO2-päästöt
165 g / 100 km
Yhdistetty kulutus
7,1 l / 100 km
Teho
145 kW / 194 hv
Bilia Oy Ab, Kaivoksela
Vantaanlaaksontie 6 C, 01610 Vantaa
010 8522 882
vnet.kaivoksela@bilia.fi
Katso liikkeen muut autot

Iso perheauto

Volvo XC60

2020Diesel7,1l / 100kmAutomaatti68 tkm
Beelyn perushinta 882€/kk
Beely-paketti sisältää aina veloituksetta
Huollot
Korjaukset
Katsastukset
Liikkumisturva
Valitse lisäpalvelut
Arvioi paljonko ajat vuodessa
Valitse sinulle sopiva sopimusaika
Hintoihin lisätään aloitusmaksu 490€

Asiakkaamme rakastavat meitä!

9/10 käyttäjästämme suosittelee meitä

Muita hakuusi sopivia autoja

Millaiseen tarpeeseen tarvitset autoa?
Olen valmis maksamaan autoilusta0 €/kk - 1 000 €/kk

Etkö löytänyt kaipaamaasi ajoneuvoa?

Ajoneuvojen hakeminen tarpeen perusteella perustuu ajoneuvojen ominaisuuksiin, joita voit vapaammin valita itse käyttämällä autohakuamme.

Siirry autohakuun

Beely on moderni, fiksu ja huoleton vaihtoehto auton omistamiselle

 • Auto kuukausihinnalla

  • Fiksuin tapa hankkia auto

  • Tilaa helposti netistä, tuomme auton kotiovellesi

  • Muuta vanha autosi rahaksi Katso ohjeet

 • Huoletonta autoilua

  • Huollot, korjaukset ja katsastukset sisätyvät hintaan

  • Voittaa selvästi auton omistamisen - myös kustannuksissa Tutustu vertailuun

 • Mukautuu tarpeisiisi

  • Vain 12 kuukauden minimisitoutumisaika

  • Auton vaihtaminen ja lisäpalveluiden päivittäminen on tehty helpoksi

Mitä kannattaa huomioida, kun etsii isoa perheautoa?

Perheen koon kasvaessa yleensä myös auton valintaan vaikuttavat kriteerit muuttuvat. Kun valitaan perheelle ykkösautoa, tärkeitä kriteereitä ovat yleensä toimivat ja reilut tilat niin tavaroille kun matkustajillekin, sopiva kulutus ja tietysti turvallisuus.

Lasten myötä autossa kuljettavan tavaran määrä usein väistämättä kasvaa. Kun autossa kulkevat kauppakassit, pienemmän lapsen rattaat ja isomman lätkäkassit tai kun lähdetään hiihtolomalle laskettelutavaroiden ja suksien kanssa, on tärkeää, että tavarat mahtuvat helposti kyytiin. Ja tietysti ilman että matkustusmukavuus kärsii. Näissä Beelyn isoissa perheautoissa tavaratila on yli 500 litrainen, joten tilaa todellakin riittää!

Iso perheauto, tai perheauto ylipäänsä, ei ole mikään tietty auto tai edes autotyyppi. Isoksi perheautoksi voidaan mieltää niin farmariautot, katumaasturit kuin tila-autotkin. Siksi parhaiten sopiva auto kannattaa valita oman perheen tarpeista ja auton käyttötavoista käsin. Millaista elämää oma perhe elää ja millaista ajoa autolla omassa arjessa ajetaan?

Ison perheauton matkustusmukavuus on tärkeää

Yksi tärkeä kriteeri isolle perheautolle on mukavuus. Jos autolla on tarkoitus vähintään toisinaan ajaa myös pidempiä matkoja, on tärkeää, että sekä kuljettaja että kaikki matkustajat voivat taittaa matkaa miellyttävästi.

Mukavuutta silmällä pitäen kannattaa isoa perheautoa valitessa kiinnittää huomiota muun muassa kuljettajan penkin säätömahdollisuuksiin, matkustamon leveyteen ja tietysti istuinten sopivaan muotoiluun.

Yksi mukavuustekijä on myös se, että autoon ja sieltä pois nouseminen on vaivatonta ja turvallista. Jos lapsia täytyy kiinnittää takapenkille turvaistuimeen, on oleellista, että vanhemmalla on riittävästi tilaa toimia ja kiinnittää vyöt.

Turvallisesti kaikilla matkoilla

Myös auton turvallisuus on yleensä lapsiperheille tärkeää perheen ykkösautoa valitessa. Erilaiset tekniset ratkaisut kuten automaattinen hätäjarrutustoiminto, kaistavahti ja kuolleen kulman varoitusjärjestelmä ovat usein hyödyllisiä ja lisäävät turvallisuutta.

Yksi kiistatta tärkeä turvallisuustekijä on tietysti myös kolariturvallisuus. Monet turvajärjestelmät auttavat ehkäisemään onnettomuuksia, mutta kannattaa kiinnittää huomiota myös kolarissa suojaaviin turvajärjestelmiin kuten airbageihin, turvaverhoihin ja ylipäänsä siihen, miten auto on menestynyt törmäystesteissä. Testien tuloksia löytää helposti esimerkiksi testejä tekevän Euro NCAP:n sivuilla.

Beelyn kuukausimaksullisen autoilijan sopimukseen kuuluvat aina auton huollot ja korjaukset. Näin auton huollot tulee aina tehty ajallaan ja korjaukset hoidettua viivyttelemättä, mikä tietysti lisää myös turvallisuutta. Myös sopimukseen kuuluva liikkumisturva eli tiepalvelu tuo lisää turvallisuutta autoiluun!

Laadukkaat farmarit ja monipuoliset SUV:t toimivat hyvin isoina perheautoina

Tunnettujen merkkien laadukkaat farmariautot ovat usein suosittuja perheautoja, koska niissä on runsaasti tilaa niin matkustajille kuin matkatavaroillekin. Farmari-autoksi kutsutaan korimallia, jossa auton katto jatkuu auton perään saakka, ja antaa siten tavaratilalle korkeutta ja lisätilaa.

Monelle lapsiperheelle on tärkeää myös auton monipuolisuus ja muunneltavuus. Tämän vuoksi SUV:t eli katumaasturit ovat kasvattaneet suosiotaan isoina perheautoina. Myös SUV:ssa sekä tavaratila että matkustamo ovat yleensä reiluja.

SUV:n plussana farmariautoon verrattuna pidetään usein korkeutta, sillä se helpottaa niin lasten kuin tavaroiden pakkaamista autoon. Lisäksi SUV:ssa istutaan hiukan korkeammalla, minkä ansiosta moni kokee näkyvyyden paremmaksi.

Kun perheen koko kasvaa saattaa tila-auto tulla tarpeeseen

Jos auton takapenkillä täytyy mahtua kolme turvaistuinta, täytyy kiinnittää huomiota myös siihen, että kaikki istuimet saa turvallisesti kiinnitettyä. Lisäksi kannattaa varmistaa, että aikuinen mahtuu vielä istumaan etuistuimelle, jos taakse on kiinnitetty esimerkiksi jalustallinen turvaistuin.

Neljännen lapsen kohdalla katse kannattaa kääntää jo 7 paikkaiseen autoon eli tila-autoon. Näin ainakin, jos koko perhe haluaa liikkua samalla autolla. Yleensä 7 paikkaisen auton hyviin puoliin lasketaan takapenkin tilava keskipaikka. Lisäksi myös keskipaikalta löytyy usein isofix-kiinnikkeet, mikä helpottaa turvaistuimen turvallista kiinnittämistä.

Tila-autossa tietysti myös tavaratilaa on reilusti ja monilla merkeillä takaovina on liukuovet – niiden ansiosta takapenkille on helppo kiivetä, eikä parkkipaikalla tarvitse pelätä lasten tempovan auton ovia viereisen parkkiruudun asukkaan kylkeen.