Beely

Tyyppi
DCT Style Business
Rekisterinumero
ZLM-634
Ajettu
98 000 km
Vetotapa
Etuveto
Istuinpaikkoja
5
Ovien lukumäärä
5
CO2-päästöt
79 g / 100 km
Yhdistetty kulutus
5,2 l / 100 km
Teho
77 kW / 103 hv
Tärkeimmät varusteet
Navigaattori
Peruutuskamera
Pysäköintitutka
Ilmastointi
Vakionopeudensäädin
Kaikki varusteet
Deltasta kaikki autot kotiovelle toimitettuna Nyt veloituksetta! Kysy lisää myyjältä.
Katso koko valikoima www.delta.fi/fi/vaihtoautot
Valitse koko Delta Auton valikoimasta! Tämäkin auto toimitetaan sinulle kotiin veloituksetta
Täydellinen merkkiliikkeen huoltokirja
Suomi-auto
Kahdet renkaat
Erikoisvanteet alkuperäiset kesä-ja talvirenkaissa
Audio- ja navigointijärjestelmä kosketusnäytöllä (käyttökielinä mm. englanti
Delta Auto Helsinki, Konala
Ruosilantie 5, 00390 Helsinki
0207 408 501
deltaauto.konala@asiakasviestit.fi
Katso liikkeen muut autot

Pieni perheauto

Hyundai IONIQ HYBRID

2017Hybridi5,2l / 100kmAutomaatti
Beelyn perushinta348€/kk
Beely-paketti sisältää aina veloituksetta
HuollotKorjauksetKatsastuksetLiikkumisturva
Valitse lisäpalvelut
Arvioi paljonko ajat vuodessa
Valitse sinulle sopiva sopimusaika
Hintoihin lisätään aloitusmaksu 390€

Asiakkaamme rakastavat meitä!

9/10 käyttäjästämme suosittelee meitä

Muita hakuusi sopivia autoja

Millaiseen tarpeeseen tarvitset autoa?
Olen valmis maksamaan autoilusta0 €/kk - 1 000 €/kk

Etkö löytänyt kaipaamaasi ajoneuvoa?

Ajoneuvojen hakeminen tarpeen perusteella perustuu ajoneuvojen ominaisuuksiin, joita voit vapaammin valita itse käyttämällä autohakuamme.

Siirry autohakuun

Haussa pieni perheauto? Lue, mitä kannattaa ottaa huomioon.

Pientä perheautoa etsitään usein pienemmän perheen ykkösautoksi tai suuremman perheen kakkosautoksi. Pienellä perheautolla ajoa tulee tyypillisesti vähemmän kuin esimerkiksi perheen ykkösautolla, ja ajo on usein keskittynyttä kaupunkialueelle.

Pieni perheauto ei ole mikään tietty auto tai autotyyppi. Kuten auton valinnassa aina, kannattaa miettiä millaiseen tarpeeseen auto omassa perheessä tulee. Kysymyksiä, joita kannattaa pohtia ovat esimerkiksi, missä autolla ajetaan, kuinka paljon ajoa tulee ja millaista ajoa autolla pääosin ajetaan.

Pienen perheauton tarpeisiin vastaa usein esimerkiksi pieni SUV katumaasturi, farmariauto tai hatchback mallinen eli viistoperäinen auto.

Pieni perheauto – lapset ja tavarat helposti kyytiin

Pieni perheauto on usein perheen kakkosauto tai se sopii perheelle, jossa ajoa ei tule kovin paljon tai ajo on pääosin lyhyttä kaupunkiajoa. Jos ajoa tulee enemmän tai tilantarve on suurempi, kannattaa tutustua myös Beelyn isompiin perheautoihin.

Myös pienemmässä perheautossa tilan tarve on kuitenkin yleensä merkittävä kriteeri. Tavaratilassa on oltava riittävästi tilaa kauppakasseille tai harrastusvälineille, jotta arki toimii sujuvasti ja auto tuo siihen helpotusta. Pienessä perheautossa on tärkeää, että lapset mahtuvat helposti kyytiin. Lasten turvaistuimille on oltava tarpeeksi tilaa ja isofix-kiinnitysten määrään kannattaa kiinnittää huomiota.

Kolmen lastenistuimen sijoittaminen takapenkille on usein hankalaa. Jos sellainen on tarpeen, kannattaa kiinnittää huomiota takapenkin ikkunapaikkojen sisempien isofix-kiinnikkeiden keskipisteiden välisen mittaan. Jos mitta on 60 cm tai yli takapenkille mahtuu todennäköisesti kolme turvaistuinta.

Tutustu myös tarvittaessa myös Isot perheautot -kategoriaamme, josta löytyy enemmän autoja, joihin kolme istuinta on mahdollista sovittaa ongelmitta.

On myös tärkeää, että lasten turvavyöt mahtuu kiinnittämään mukavasti. Tässä helpottaa usein kummasti, jos tätä tehdessä autoon mahtuu astumaan itse sisään. Kannattaa myös varmistaa, että ovet avautuvat helposti ja että myös lapset yltävät tarvittaessa avaamaan ne itse. Näin lasten pakkaaminen autoon helpottuu. Lisäksi lapset pääsevät harjoittelemaan autoon ja sieltä pois kiipeämistä myös itse.

Pieni perheauto vie taloudellisesti ja turvallisesti perille

Etenkin jos pientä perheautoa etsitään kakkosautoksi, sen hinta ja kokonaiskustannukset nousevat usein tärkeään rooliin. Tämä johtuu siitä, että autolla tulee usein suhteessa vähemmän ajoa. Tämän vuoksi hankintavaiheessa kannattaa kiinnittää huomiota auton käyttökustannuksiin.

Auton turvallisuudesta ei silti kannata tinkiä, sillä usein juuri kakkosautoa käytetään esimerkiksi lasten kuljettamiseen päiväkotiin. Turvallisuus on siis pienen perheauton valinnassa tärkeä kriteeri, jota kannattaa miettiä monesta näkökulmasta.

Autoa valitessa voi oman tarpeen mukaan kiinnittää huomiota esimerkiksi siihen, löytyykö ajoneuvosta ajamiseen helppoutta tuovia toimintoja. Tällaisia voivat olla esimerkiksi erilaiset tekniset ratkaisut kuten automaattinen hätäjarrutustoiminto, kaistavahti tai kuolleen kulman varoitusjärjestelmä.

Automaattivaihteisto saattaa tuoda ajamiseen mukavuutta etenkin, jos autoa käytetään pääosin kaupunkiajossa. Lisäksi kaupungissa on tärkeää, että auton saa sujautettua helposti parkkiruutuun myös ahtaammissa olosuhteissa. Kolariturvallisuus on tietysti myös yksi auton turvallisuuden osa-alue. Törmäystestejä pääsee vertailemaan esimerkiksi Euro NCAP:n sivuilta.

Turvallisuuden kannalta on tietysti tärkeää huolehtia myös auton kunnosta. Beelyn kuukausimaksullisen autoilijan sopimukseen kuuluvat aina auton huollot ja korjaukset – näin ne tulee aina tehtyä ajallaan ja viivyttelemättä ja auto on hyvässä kunnossa. Myös sopimukseen kuuluva liikkumisturva eli tiepalvelu tuo lisää turvallisuutta autoiluun!