Beely

Tyyppi
350 e T A Premium Business Avantgarde
Rekisterinumero
GNY-359
Ajettu
68 500 km
Vetotapa
Takaveto
Istuinpaikkoja
5
Ovien lukumäärä
5
CO2-päästöt
49 g / 100 km
Yhdistetty kulutus
2,1 l / 100 km
Teho
155 kW / 208 hv
Tärkeimmät varusteet
Navigaattori
Pysäköintitutka
Ilmastointi
Vakionopeudensäädin
Kaikki varusteet
Bilia Takuu | TAKUU 6 KK |
LISÄVARUSTEET:
Etuistuinten mukavuuspaketti (P65)
Mercedes me -palvelut
Touchpad-kosketuslevy
10-puol. kevytmetallivanteet, 17-tuumaiset
Garmin Map Pilot -navigointijärjestelmä
Aktiivinen pysäköintiavustin, sis. Parktronic-pysäköintitutkat edessä ja takana
Bilia Oy Ab, Herttoniemi
Puusepänkatu 2, 00880 Helsinki
010 8522 887
vnet.herttoniemi@bilia.fi
Katso liikkeen muut autot

Super ekologinen

Mercedes-Benz C

2017Hybridi2,1l / 100kmAutomaatti
Beelyn perushinta544€/kk
Beely-paketti sisältää aina veloituksetta
HuollotKorjauksetKatsastuksetLiikkumisturva
Valitse lisäpalvelut
Arvioi paljonko ajat vuodessa
Valitse sinulle sopiva sopimusaika
Hintoihin lisätään aloitusmaksu 490€

Asiakkaamme rakastavat meitä!

9/10 käyttäjästämme suosittelee meitä

Muita hakuusi sopivia autoja

Millaiseen tarpeeseen tarvitset autoa?
Olen valmis maksamaan autoilusta0 €/kk - 1 000 €/kk

Etkö löytänyt kaipaamaasi ajoneuvoa?

Ajoneuvojen hakeminen tarpeen perusteella perustuu ajoneuvojen ominaisuuksiin, joita voit vapaammin valita itse käyttämällä autohakuamme.

Siirry autohakuun

Haussa superekologinen auto vähäpäästöiseen autoiluun?

Ilmastonmuutos ja kasvihuonekaasupäästöjen kasvu huolestuttaa meistä monia. Liikenne on yksi merkittävä päästöjen lähde, joten yhä useampi etsii myös autoiluun mahdollisimman vähäpäästöistä ratkaisua ja mahdollisimman ekologista autoa.

Aina ei kuitenkaan ole aivan helppo tietää, millainen auto omaan tarpeeseen on kaikkein ekologisin vaihtoehto. Voiko esimerkiksi autonvalmistajien mainoslauseisiin luottaa? Tällä Beely haulla löydät varmasti superekologisia ja vähäpäästöisiä autoja erilaisiin tarpeisiin!

Ekologisuudelle on monenlaisia mittareita, joista yleisemmin käytetään ehkä polttoaineen kulutusta ja hiilidioksidipäästöjä. Näihin perustuu myös nykyinen autoverotus. Auton ekologisuuden arvioiminen ei kuitenkaan ole aivan näin yksinkertaista, vaan oman auton ekologisuus riippuu myös esimerkiksi auton käyttötarkoituksesta.

Millainen on ekologinen auto?

Täyssähköautoja ja ladattavia hybridejä pidetään yleensä lähtökohtaisesti ekologisina ja ympäristölle hyvinä vaihtoehtoina. Näin usein kieltämättä onkin, mutta etenkin hybridien kohdalla asiassa voi olla suurtakin vaihtelua.

Ison hybridin kulutusluvut voivat helposti olla petollisia, sillä valtava lataushybridi ei jaksa kulkea sähköllä kovinkaan pitkiä matkoja. Tällöin esimerkiksi uudehko diesel onkin nopeasti ympäristöystävällisempi vaihtoehto.

Toisaalta pienikään hybridi ei yleensä ole omiaan kulkemaan sähköllä pitkiä matkoja, vaan niiden ekologinen ylivertaisuus korostuu lyhyemmässä ajossa. Jos autolla ajetaan pitkiä matkoja, kannattaa harkita esimerkiksi pienimoottorista diesel autoa tai vaikka täyssähköautoa. Lisäksi jos esimerkiksi vetokoukulle on tarvetta, niin sähkö- ja hybridiautojen kohdalla kannattaa tarkistaa, että sen asentaminen on mahdollista

Ekologisessa autoilla kannattaakin auton lisäksi kiinnittää huomiota myös omaan ajotapaan ja kokonaiskilometrien vähentämiseen. Esimerkiksi rauhallinen ajotyyli ja ruuhka-aikojen välttäminen auttavat vähentämään päästöjä.

Beely kuukausimaksullinen autoilu on oiva mahdollisuus kokeilla itselle uutta käyttövoimaa esimerkiksi täyssähköautoa tai lataushybridiä

Oletko pohtinut miten hybridi, lataushybridi tai täyssähköauto sopisi juuri sinun tarpeisiisi? Millainen on täyssähköauton jälleenmyyntiarvo? Paljonko täyssähköauton lataaminen maksaa tai kuinka kauan se vie aikaa? Riittääkö täyssähköauton kantama tarpeisiisi? Missä sinun ylipäänsä on mahdollista ladata sähköautosi?

Uuteen käyttövoimaan vaihtaminen voi herättää epävarmuutta ja erilaisia kysymyksiä, mikä nostaa kynnystä vaihtaa pois tutusta vaihtoehdosta. Beely kuukausimaksullinen autoilu onkin turvallinen tapa lähteä kokeilemaan itselle uutta käyttövoimaa, sillä Beely tarjoaa muun muassa mahdollisuuden vaihtaa autoa, jos omat autoilun tarpeet matkanvarrella muuttuvat.