KOTIINTOIMITUS 0 €

Beely

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä on Beely?

Beely on oma auto ilman omistamisen murheita

Beely-palvelu sisältää valitsemasi auton käyttöösi haluamallasi määrällä vuosittaisia ajokilometrejä. Se sisältää auton normaalin käytön aiheuttaman arvonaleneman, huollot, katsastukset, kuluvien osien vaihdot (pois lukien mahdollisen renkaiden uusimisen) ja mahdollisten vikojen korjaukset, ilman omavastuuta.

Beelystä maksat kiinteää kuukausimaksua, joka ei muutu, vaikka moottori rikkoutuisi, vuosihuollossa tulisi “yllätyksiä", uusien autojen autovero laskisi dramaattisesti tai kyseisen automerkin tai polttomoottoriautojen kysyntä sukeltaisi.

Beelyt eivät ole uusia, vaan vähintään yksivuotiaita, alle 100 000 kilometriä ajettuja autoja. Muun muassa tästä syystä niiden kuukausihinta on edullinen ja sopimuskauden vähimmäispituus vain vuoden. Kiinnitämme myös erityistä huomiota valikoimaan ja tarjoamme Beelyksi ainoastaan autoja, jotka on huollettu huolellisesti ja automerkkejä, jotka säilyttävät hyvin arvonsa.

Beely-sopimuksen kesto on 48 kk, mutta voit irtisanoa sen 12, 24 tai 36 kk jälkeen ilman mitään kustannuksia, riippuen valitsemastasi sopimustyypistä. Irtisanomisaika on 1 kk. Sinun ei tarvitse siis etukäteen tietää miten kauan haluat pitää Beelyäsi.

Miten Beely vertautuu auton ostamiseen omaksi käteisellä?

Beelyn kanssa autoilet samalla tavalla kuin omalla autolla. Ero omaan autoon on siinä, että mahdolliset yllätykset auton jälleenmyyntiarvon, tai korjaus- ja huoltokustannusten suhteen, eivät tule sinulle maksettaviksi. Beelyyn et myöskään joudu sitomaan pääomaa, vaan voit laittaa rahasi vaikka indeksirahastoon tuottamaan. Kun haluat vaihtaa Beelyn toiseen, tai luopua Beelystä toistaiseksi tai kokonaan, ilmoitat siitä meille kuukautta ennen, ja palautat tai vaihdat auton. Beely säästää sinut väliraha- tai ostotarjousten vertailulta. Toki, jos haluat siirtyä takaisin auton omistamiseen, Beelyn voit koska tahansa lunastaa omaksesi.

Miten Beely vertautuu auton ostamiseen osamaksurahoituksella?

Osamaksurahoituksella ostaessasi et joudu sitomaan autoosi pääomaa, vaan maksat autostasi kuukausihintaa, kuten Beelyssä. Beelystä poiketen osamaksurahoituksissa on aina käsiraha ja yleensä suurempi viimeinen erä. Osamaksurahoituksella maksat auton huolloista ja korjauksista, toisin kuin Beelyssä. Rahoituksen kuukausierä kattaa auton hinnan lyhennyksen ja korot; kaikki muut kustannukset ja riskit ovat sinun vastuullasi.

Miten Beely vertautuu auton vuokraamiseen?

Vuokraaminen on tarkoitettu lyhytaikaiseksi ratkaisuksi. Se on äärimmäisen joustavaa, mutta myös hintavaa, jos auton tarvitsee pidemmäksi ajaksi. Vuokraaminen eroaa Beelystä myös siten, että Beelyn voit halutessasi lunastaa itsellesi.

Miten Beely vertautuu perinteiseen yksityisleasingiin?

Yksityisleasingratkaisut on perinteisesti toteutettu uusilla autoilla. Uuden auton arvo laskee nopeasti. Tästä syystä sopimusajat ovat tyypillisesti 3-4 vuotta pitkiä ja hinnat melko korkeita. Leasingin keskeyttäminen ei ole mahdollista ilman sanktioita. Sen sijaan voit luopua Beelystä 12, 24 tai 36 kk jälkeen ilman kustannuksia. Vastaava auto uutena (lisävarusteineen ja täydellä ylläpidolla), yksityisleasing-sopimuksella, on keskimäärin 100-250 €/kk kalliimpi kuin Beely-sopimuksella. Yksityisleasing eroaa Beelystä myös siten, että Beelyn voit halutessasi lunastaa itsellesi.

Täältä löydät helposti tietoa Beely-autoilusta. Oletko vasta harkitsemassa Beelyä tai jo nykyinen Beely-autoilija? Valitse ensin aihe ja pääset katsomaan tarkemmin tietoa kunkin osion takaa.