KOTIINTOIMITUS 0 €

Beely

Palvelut

Beely-tilauksesi kuukausihintaan sisältyy aina katsastukset, huollot sekä korjaukset. Lisäksi voit tarpeidesi mukaan täydentää tilaustasi autoiluun liittyvillä lisäpalveluilla.

Beelyn kuukausihintaan sisältyvät palvelut

 • Huolto ja korjaus

  Beely-tilaukseen sisältyvät kaikki autosi huollot ja korjaukset. Kun aika on, voit varata autollesi ajan Beelyn verkkosivujen kautta valitsemastasi Beelyn kumppaniyrityksestä.

  Varaa huolto tai korjaus

  Tutustu Beelyn kumppaneihin

  Auton huolto ja korjaus

  Beelyn, kuten muidenkin autojen, toimintakuntoa ylläpidetään säännöllisillä huolloilla, joihin sisältyy öljynvaihto, jarrujen huolto, suodattimien ja polttimoiden vaihto jne. Löydät huoltojen ajankohdat autosi huoltokirjasta.

  Vikojen ilmetessä tai huoltovalon syttyessä auto on vietävä huoltoon, vaikka huoltokirjassa määritellyt rajat eivät olisi vielä täyttyneet.

  Beelyt huollatetaan ja korjataan merkkiliikekumppaneidemme huoltoliikkeissä. Mikäli asuinpaikkakunnallasi ei ole merkkiliikekumppaneidemme huoltoliikettä ja Beelysi tarvitsee huoltoa, ota meihin yhteyttä: [email protected].

  Beelysi normaalista käytöstä ja kulumisesta aiheutuvat huolto- ja korjauskustannukset menevät kokonaan meidän piikkiimme, ilman omavastuita tai rajoituksia. Ainoastaan vahinkotapauksissa (esim. kolari, törmäys tai ilkivalta) maksat autolle ottamasi vakuutuksen omavastuun. ​

  Beelylläsi tulee olla voimassa olevan liikennevakuutuksen lisäksi kaskovakuutus, joka sisältää kolarointiturvan. Jos Beelyllesi tapahtuu vahinko, kuten lommo, kolari, ilkivaltaa tai muuta yllättävää, ota ensimmäiseksi yhteyttä vakuutusyhtiöön. Jos vakuutus on otettu Turvalta, voit täyttää sähköisen vahinkoilmoituksen heidän verkkosivuillaan.

  Huollatathan vahingoittuneen Beelysi ensisijaisesti kumppaniverkostomme liikkeissä.

 • Katsastus

  Beely-paketti sisältää katsastuksen, eli korvaamme kaikki määräaikaiskatsastuksesta aiheutuneet kulut.

  Auton katsastus

  Kaikille käytössä oleville ajoneuvoille on tehtävä tietyin välein määräaikaiskatsastus: ensimmäisen kerran viimeistään neljän vuoden ikäisenä ja tämän jälkeen kahden vuoden välein, kunnes auto täyttää kymmenen vuotta. Tästä eteenpäin määräaikaiskatsastus suoritetaan vuoden välein. Huolehdithan siis katsastusajan varaamisesta ajoissa. Beelyt katsastetaan valtakunnallisen K1 sekä A-Katsastus -ketjun asemilla.

  Mikäli Beelysi kaipaa katsastusta, voit varata ajan katsastuskumppanimme sivuilta tai soittamalla valtakunnalliseen ajanvarausnumeroon 075 323 2222. Valtakunnalliseen ajanvaraukseen soittaessa mainitse varauksessa, että sinulla on voimassa oleva Beely-sopimus. Tilaa täältä itsellesi katsastusmuistutus.

 • Kotiinkuljetus

  Halutessasi kuljetamme Beely-autosi osoitteeseesi jopa seuraavana päivänä tilauksesta. Kotiinkuljetus sisältyy hintaan. Kun olet tehnyt onnistuneesti Beely-auton tilauksen, sekä valinnut sopimukselle kotiintoimituksen, autoliike on sinuun yhteydessä auton toimituksesta ja sen aikataulusta.

 • Beely Maksuturva

  Beely Maksuturva tarjoaa taloudellista mielenrauhaa kuoleman, tilapäisen työkyvyttömyyden, työttömyyden ja vakavan sairauden varalta. Työttömyyden ja työkyvyttömyyden tapauksessa korvaus on Beelyn kuukausimaksun verran. Kuoleman ja vakavan sairauden kohdalla tarjotaan 10 000 € kertakorvaus. Maksuturvaan ovat oikeutettuja Beelyn uudet 18-60 -vuotiaat terveet ja työkykyiset asiakkaat. Vakuutuksen voimassaolo on sidottu Beely-sopimuksen pituuteen. Katso tarkempi kuvaus Beely Maksuturvasta

  Alk. 7 €/kk
 • Liikkumisturva

  Täydennä Beely-pakettia liikkumisturvalla, joka on tukenasi jos auto jättää tielle. Se sisältää mm. tiepalvelun, auton hinauksen, ja sijaisauton auton korjauksen ajaksi. Liikkumisturva-palvelu auttaa sinua Suomessa sekä yli 40 Euroopan maassa. Palvelu on käytössäsi 24 h vuorokaudessa, 7 päivänä viikossa. Avun saat helposti yhden numeron takaa: +358 44 071 7700

  Palveluun sisältyy:

  • Tiepalvelu; tekninen neuvonta, polttoaineen tuominen, renkaanvaihto, hinaus, apuvirta, uloslukitus sekä muut pienet ongelmat. Hinaus lähimmälle valtuutetulle korjaamolle (mikäli ei saada tien päällä kuntoon)

  • Sijaisauto korjauksen ajaksi, max. 3 vrk (ei alle 18-vuotiaille)

  • Muu korvaava kuljetus (taksi, juna, lentokone, linja-auto)

  • Majoitus

  • Korjatun ajoneuvon nouto korjaamolta

  17 €/kk

  Keskeytyikö matkasi?

  Jos matkasi keskeytyy ja auto jättää tielle, Beely liikkumisturva on tukenasi. Se sisältää mm. tiepalvelun, auton hinauksen, ja sijaisauton auton korjauksen ajaksi. Liikkumisturva-palvelu auttaa sinua Suomessa sekä yli 40 Euroopan maassa, myös Venäjällä. Palvelu on käytössäsi 24 h vuorokaudessa, 7 päivänä viikossa. Avun saat helposti yhden numeron takaa: +358 44 071 7700

  Palveluun sisältyy:

  • Tiepalvelu; tekninen neuvonta, polttoaineen tuominen, renkaanvaihto, hinaus, apuvirta, uloslukitus sekä muut pienet ongelmatHinaus lähimmälle valtuutetulle korjaamolle (mikäli ei saada tien päällä kuntoon)

  • Sijaisauto korjauksen ajaksi, max. 3 vrk (ei alle 18-vuotiaille)

  • Muu korvaava kuljetus (taksi, juna, lentokone, linja-auto)

  • Majoitus

  • Korjatun ajoneuvon nouto korjaamolta

  Tapahtuiko Beelyllesi kolari, ilkivalta tai muu yllättävä vahinko?

  Beelylläsi tulee olla voimassa olevan liikennevakuutuksen lisäksi kaskovakuutus, joka sisältää kolarointiturvan. Jos Beelyllesi tapahtuu vahinko, kuten lommo, kolari, ilkivaltaa tai muuta yllättävää, ota ensimmäiseksi yhteyttä vakuutusyhtiöösi. Jos vakuutus on otettu Turvalta, voit täyttää sähköisen vahinkoilmoituksen heidän verkkosivuillaan.

 • Renkaiden säilytys, vaihto ja turva

  Ulkoista renkaiden säilytys ja renkaanvaihto Beelyn kumppaneille! Renkaiden säilytys ja niiden kausivaihdot hoituvat kätevästi ja asiantuntevasti samassa, sinua lähellä olevassa toimipisteessä. Palvelun tarkempi kuvaus Vianorin sivuilla. Rengaspalvelua tarjoavat kumppanimme, voit tarkistaa Beelyn kumppanit Rengasturvan avulla vältät yllättävät murheet, jos rengas puhkeaa tai vaurioituu! Beelyn rengasturva on edullinen lisäturva vahinkojen varalle, kattaen kaikki vaurioituneiden renkaiden uusimisesta aiheutuvat kulut.

  25 €/kk

  Beely-rengasturva kattaa seuraavat vauriot:

  • Terävän esineen aiheuttamat rengasrikot (esimerkiksi naulaan tai lasinpalaseen osuminen)

  • Reunakivetykseen osumisesta aiheutuneet vauriot

  • Turva kattaa vaurioissa sekä töiden että varaosien kustannukset ilman omavastuuta

  Rengasturvan rajoitukset:

  • Kattaa rikkoutuneen renkaan korjauksen tai vaihdon, ei mahdollisesti rikkoutunutta vannetta tai muiden kuin vaurioituneiden renkaiden vaihtoa

  • Ei korvaa ilkivallan seurauksena vaurioituneita renkaita

  • Ei korvaa varkauksista aiheutuneita kustannuksia

  • Ei korvaa kuljettajan tahallisesti aiheuttamia vaurioita

   Huomaathan, että Beely-pakettiin kuuluu aina automaattisesti kahdet renkaat (kesä- ja talvi), rengasturva on lisäturva vahinkojen varalle. Rengasturva on voimassa Beely-sopimuksesi ajan.

 • Lisäkilometrit

  Paljonko ajat vuodessa? Beelyn vakiohintaan sisältyvää 10 000 ajokilometriä voit kasvattaa lisäpalveluna tarpeesi mukaan. Vuosittaisten ajokilometrien ennakoiminen on usein vaikeaa. Siksi Beelyn kilometrejä voi päivittää myös sopimuskauden aikana. (P.S. Suomalaiset ajavat keskimäärin 15 000 km vuodessa.)

  Alk. 14 €/kkRiippuen valitusta kilometrimäärästä