TILAA NYT - MAKSA VASTA KUUKAUDEN PÄÄSTÄ.

Beely

Palvelut

Beely-tilauksesi kuukausihintaan sisältyy aina katsastukset, huollot sekä korjaukset. Lisäksi voit tarpeidesi mukaan täydentää tilaustasi autoiluun liittyvillä lisäpalveluilla.

Beelyn kuukausihintaan sisältyvät palvelut

 • Huolto ja korjaus

  Beely-tilaukseen sisältyvät kaikki autosi huollot ja korjaukset. Kun aika on, voit varata autollesi ajan Beelyn verkkosivujen kautta valitsemastasi Beelyn kumppaniyrityksestä.

  Varaa huolto tai korjaus

  Tutustu Beelyn kumppaneihin

  Auton huolto ja korjaus

  Beelyn, kuten muidenkin autojen, toimintakuntoa ylläpidetään säännöllisillä huolloilla, joihin sisältyy öljynvaihto, jarrujen huolto, suodattimien ja polttimoiden vaihto jne. Löydät huoltojen ajankohdat autosi huoltokirjasta.

  Vikojen ilmetessä tai huoltovalon syttyessä auto on vietävä huoltoon, vaikka huoltokirjassa määritellyt rajat eivät olisi vielä täyttyneet.

  Beelyt huollatetaan ja korjataan merkkiliikekumppaneidemme huoltoliikkeissä. Mikäli asuinpaikkakunnallasi ei ole merkkiliikekumppaneidemme huoltoliikettä ja Beelysi tarvitsee huoltoa, ota meihin yhteyttä: asiakaspalvelu@beely.fi.

  Beelysi normaalista käytöstä ja kulumisesta aiheutuvat huolto- ja korjauskustannukset menevät kokonaan meidän piikkiimme, ilman omavastuita tai rajoituksia. Ainoastaan vahinkotapauksissa (esim. kolari, törmäys tai ilkivalta) maksat autolle ottamasi vakuutuksen omavastuun. ​

  Beelylläsi tulee olla voimassa olevan liikennevakuutuksen lisäksi kaskovakuutus, joka sisältää kolarointiturvan. Jos Beelyllesi tapahtuu vahinko, kuten lommo, kolari, ilkivaltaa tai muuta yllättävää, ota ensimmäiseksi yhteyttä vakuutusyhtiöön. Jos vakuutus on otettu Turvalta, voit täyttää sähköisen vahinkoilmoituksen heidän verkkosivuillaan.

  Huollatathan vahingoittuneen Beelysi ensisijaisesti kumppaniverkostomme liikkeissä.

 • Katsastus

  Beely-paketti sisältää katsastuksen, eli korvaamme kaikki määräaikaiskatsastuksesta aiheutuneet kulut.

  Auton katsastus

  Kaikille käytössä oleville ajoneuvoille on tehtävä tietyin välein määräaikaiskatsastus: ensimmäisen kerran viimeistään neljän vuoden ikäisenä ja tämän jälkeen kahden vuoden välein, kunnes auto täyttää kymmenen vuotta. Tästä eteenpäin määräaikaiskatsastus suoritetaan vuoden välein. Huolehdithan siis katsastusajan varaamisesta ajoissa. Beelyt katsastetaan valtakunnallisen K1 Katsastus -ketjun asemilla. Voit tarkistaa Beelysi katsastusajankohdan täältä.

  Mikäli Beelysi kaipaa katsastusta, soita K1 Katsastuksen valtakunnalliseen ajanvarausnumeroon 030 6100 111 tai varaa aika katsastuskumppanimme sivustolta. Mainitse varauksessa, että sinulla on voimassa oleva Beely-sopimus.

 • Kotiinkuljetus

  Halutessasi kuljetamme Beely-autosi osoitteeseesi jopa seuraavana päivänä tilauksesta. Kotiinkuljetus sisältyy hintaan. Kun olet tehnyt onnistuneesti Beely-auton tilauksen, sekä valinnut sopimukselle kotiintoimituksen, autoliike on sinuun yhteydessä auton toimituksesta ja sen aikataulusta.

 • Vakuutus

  Muistathan vakuuttaa Beelysi! Beelyn asiakkaana saat edullisesti Turva-liikennekaskon, joka sisältää lakisääteisen liikennevakuutuksen ja tyypillisimmät vapaaehtoiset autoilun vakuutukset. Turvan Liikennekaskon tarkempi kuvaus.

  Alk. 54 €/kk
 • Beely Maksuturva

  Beely Maksuturva tarjoaa taloudellista mielenrauhaa kuoleman, tilapäisen työkyvyttömyyden, työttömyyden ja vakavan sairauden varalta. Työttömyyden ja työkyvyttömyyden tapauksessa korvaus on Beelyn kuukausimaksun verran. Kuoleman ja vakavan sairauden kohdalla tarjotaan 10 000 € kertakorvaus. Maksuturvaan ovat oikeutettuja Beelyn uudet 18-60 -vuotiaat terveet ja työkykyiset asiakkaat. Vakuutuksen voimassaolo on sidottu Beely-sopimuksen pituuteen. Katso tarkempi kuvaus Beely Maksuturvasta

  Alk. 7 €/kk
 • Rengasturva

  Vältä yllättävät murheet, jos rengas puhkeaa tai vaurioituu! Beelyn rengasturva on edullinen lisäturva vahinkojen varalle, kattaen kaikki vaurioituneiden renkaiden uusimisesta aiheutuvat kulut.

  5 €/kk

  Beely-rengasturva kattaa seuraavat vauriot:

  • Terävän esineen aiheuttamat rengasrikot (esimerkiksi naulaan tai lasinpalaseen osuminen)

  • Reunakivetykseen osumisesta aiheutuneet vauriot

  • Turva kattaa vaurioissa sekä töiden että varaosien kustannukset ilman omavastuuta

  Rengasturvan rajoitukset:

  • Kattaa rikkoutuneen renkaan korjauksen tai vaihdon, ei mahdollisesti rikkoutunutta vannetta tai muiden kuin vaurioituneiden renkaiden vaihtoa

  • Ei korvaa ilkivallan seurauksena vaurioituneita renkaita

  • Ei korvaa varkauksista aiheutuneita kustannuksia

  • Ei korvaa kuljettajan tahallisesti aiheuttamia vaurioita   Huomaathan, että Beely-pakettiin kuuluu aina automaattisesti kahdet renkaat (kesä- ja talvi), rengasturva on lisäturva vahinkojen varalle. Rengasturva on voimassa Beely-sopimuksesi ajan.

 • Renkaiden säilytys ja vaihto

  Ulkoista renkaiden säilytys ja renkaanvaihto Beelyn kumppaneille! Renkaiden säilytys ja niiden kausivaihdot hoituvat kätevästi ja asiantuntevasti samassa, sinua lähellä olevassa toimipisteessä. Palvelun tarkempi kuvaus Vianorin sivuilla. Rengaspalvelua tarjoavat kumppanimme, voit tarkistaa Beelyn kumppanit

  19 €/kk
 • Lisäkilometrit

  Paljonko ajat vuodessa? Beelyn vakiohintaan sisältyvää 10 000 ajokilometriä voit kasvattaa lisäpalveluna tarpeesi mukaan. Vuosittaisten ajokilometrien ennakoiminen on usein vaikeaa. Siksi Beelyn kilometrejä voi päivittää myös sopimuskauden aikana. (P.S. Suomalaiset ajavat keskimäärin 15 000 km vuodessa.)

  Alk. 14 €/kkRiippuen valitusta kilometrimäärästä

Mitä vielä odotat?

Löydä sinulle sopivin auto