KOTIINTOIMITUS 0 €

Beely

Laadukkaat ja luotettavat premium-autot ovat automaailman suunnannäyttäjiä

Beelyn Premium -hausta löydät laadukkaita BMW-, Volvo-, Audi-, Mercedes-Benz-, Tesla- ja Lexus-merkkisiä premium-autoja.

Kun autoa käytetään paljon ja sillä ajetaan usein pitkiä matkoja, on yleensä tarpeellista panostaa laadukkaaseen ja luotettavaan ajoneuvoon. Laadukkaiden ja tunnettujen merkkien premium-mallit tunnetaankin laadustaan, turvallisuudestaan ja hyvästä ajettavuudestaan.

Premium-autot ovat vähän käytettyinä edelleen kuin uusia, eikä niiden kunnosta siis tarvitse olla huolissaan. Ne on rakennettu kestämään ja tuomaan ajamiseen iloa kilometri toisensa jälkeen.

Premium-auto lupaa aitoa ajamisen nautintoa

Premium-autot tunnetaan automaailman suunnannäyttäjinä, jotka tarjoavat teknistä etumatkaa ja vakaata suorituskykyä. Premium-auton voi luottaa edustavan uusinta ja luotettavinta teknologiaa, eivätkä ne tingi myöskään vaikuttavasta ulkonäöstä tai dynaamisesta ja urheilullisesta tyylistä.

Premium-autojen muotoilu ja laatu paitsi näkyy ulospäin, myös tuntuu ainutlaatuisena ajokokemuksena kaikissa olosuhteissa. Kun autoa käytetään paljon, on voitava luottaa siihen, että matka taittuu ongelmitta.

Sekä ajomukavuus että matkustusmukavuus nousevat pidemmillä matkoilla tai muuten paljon ajettaessa tärkeään rooliin. Laadukkaissa merkkiautoissa mukavan ajomatkan varmistavat muun muassa laadukkaat materiaalit, tilavat sisätilat ja loppuun asti mietitty muotoilu. Ajomukavuuteen tuovat oman säväykseensä myös laadukkaat ja monipuoliset lisävarusteet.

Beelyn-sopimuksissa auton kaikki huollot ja korjaukset kuuluvat aina pakettiin, mikä auttaa sinua huolehtimaan premium-autosi hyvinvoinnista säännöllisesti ja viivyttelemättä.

Usein kysyttyä premiumeista

Premium-autot on tehty korkealaatuisista materiaaleista ja ne sisältävät edistyksellistä teknologiaa ja muita lisäominaisuuksia, joiden ansiosta ajomukavuus on todellista mukavuutta.

Näissä autoissa ei perinteisesti ole kitsasteltu varustelutasosta eikä turvallisuudesta.

Premium-autoissa istuinten ja sisäosien verhoiluun, matkustusmukavuuteen sekä auton muotoiluun sekä sisältä ja ulkoa on kiinnitetty erityistä huomiota.

Turvallisuutta, luotettavuutta ja ajomukavuutta premium-autoissa tuovat erilaiset navigaatiojärjestelmät, älykkäät ja monipuoliset turvajärjestelmät kuten myös laadukas äänentoistojärjestelmä.

Premium-autojen polttoaineen kulutus vaihtelee merkin ja mallin mukaan, mutta niiden edistyksellinen teknologia mahdollistaa sen, että ne ovat polttoainetehokkaampia kuin tavalliset autot.

Premium-autoista on mahdollista valita myös hybridiauto tai sähköauto, jolloin auto voi olla ekologisempi ja ympäristöystävällisempi.

Jos ekologinen autoilu on lähellä sydäntäsi, tutustu Beelyn super ekologisten autojen vaihtoehtoihin!

Premium-autojen yleisimmät ongelmat ovat erilaiset elektroniset viat ja kuluvat osat.

Beelyltä hankittuihin premium-autojen kuukausimaksuun kuuluu kuitenkin kaikki huollot ja korjaukset, joten autojen yleisimpien vikojen tuomat yllätykset ja korjauskustannukset eivät kaadu sinun harteillesi.

Ainoastaan vahinkotapauksissa kuten kolareissa, törmäyksissä ja ilkivallassa maksat autolle ottamasi vakuutuksen omavastuun.

Lue lisää siitä, mitä omistaminen ja ajaminen Beelyllä tarkoittaa.

Meiltä saat käyttöösi huolletun laatumerkin premium-auton, jonka kuukausimaksu sisältää esimerkiksi huollot ja mahdollisten vikojen korjaukset.

Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia käsirahasta tai eri suuruisista lyhennyseristä: Beelyllä maksat aina ja kaikissa tilanteissa samaa, kiinteää kuukausierää. Pääset siis nauttimaan premium-auton kaikista ominaisuuksista joka kuukausi samaan hintaan.

Me Beelyllä ymmärrämme myös, että elämäntilanteet ja sen myötä myös tarpeet autolle muuttuvat. Siksi sinulla onkin vapaus myös muuttaa mieltäsi tai saada mielenrauhaa muutosten varalle kattavien lisäpalveluidemme avulla.

Jos tässä jäi mainitsematta joku sinua kiinnostava asia, voit lukea lisää usein kysytyistä kysymyksistä ja vastauksista kuukausimaksullisesta autoilusta.