LÄHES 3 000 AUTOA HETI TOIMITUKSEEN!

Beely

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Omistaminen ja ajaminen

Beely-palvelu sisältää valitsemasi auton käyttöösi ja valitsemasi määrän ajokilometrejä. Se sisältää auton normaalin käytön aiheuttaman arvonaleneman, huollot, katsastukset, kuluvien osien vaihdot (pois lukien mahdollisen renkaiden uusimisen) ja mahdollisten vikojen korjaukset, ilman omavastuuta.

Beely-palvelun lisäksi sinä maksat viranomaismaksut (ajoneuvovero, mahdolliset sakot ja pysäköintivirhemaksut), polttoaineet ja tuulilasinpesunesteet ja haluamasi vakuutuksen. Mahdollisissa vahinkotapauksissa (esim. kolarit ja törmäykset) maksat valitsemasi vakuutuksen omavastuun. Auton mukana tulee kahdet tieliikennekelpoiset rengassarjat, mutta asiakkaan käytössä mahdollisesti tapahtuvasta kulumisesta aiheutuva uusiminen jää sinulle. Renkaiden kausivaihdot kuuluvat asiakkaan vastuulle.

Sinun täytyy pitää hyvää huolta Beelystäsi, mutta älä huoli; me vastaamme kustannuksista. Beelysi normaalista käytöstä ja kulumisesta aiheutuvat huolto- ja korjauskustannukset menevät kokonaan meidän piikkiimme, ilman omavastuita tai rajoituksia.

Beelystä huolehtiminen tarkoittaa, että sinun tulee:

● katsastaa Beelysi,

● käydä huollattamassa Beelysi huolto-ohjelman mukaisesti,

● maksaa verot,

● huolehtia kesä- ja talvirenkaiden vaihdosta ja

● mikäli sattuu vahinkoja, tehdä vahinkoilmoitus vakuutusyhtiölle, maksaa omavastuu ja käydä korjauttamassa auto vakuutusyhtiön laskuun.

Mistä osista Beely-sopimus ja kuukausierä koostuvat?

Beely-sopimus koostuu kahdesta osasta, Beely-paketista ja rahoituskumppanimme LähiTapiola Rahoituksen autorahoitussopimuksesta.

Beely-palvelusopimus sisältää

  • Auton ylläpidon. Kaikki huollot, katsastukset, kuluvien osien vaihdot (pois lukien mahdollisen renkaiden uusimisen) ja mahdollisten vikojen korjaukset, ilman omavastuuta.

  • Auton takaisinostositoumuksen. Takaisinostositoumus tarkoittaa, että kun haluat luopua autostasi, Beely lunastaa sen jäännösarvolla. Sinulle palautuksesta ei synny mitään kustannuksia. Toisaalta, jos haluat lunastaa auton itsellesi, voit tehdä sen samaisella jäännösarvolla, ilman muita kustannuksia.

Autorahoitussopimus sisältää

  • Auton kuukausittaisen arvonaleneman ja rahoituskustannukset (korko).

Ostaessasi auton Beelyn nettisivuilta haet samalla LähiTapiolan luottopäätöksen reaaliaikaisesti. Hyväksytyn luottopäätöksen vahvistuttua sopimus (sisältäen Beely-paketin ja autorahoitussopimuksen) allekirjoitetaan verkkopalvelussa.

Beely-sopimuksen molempien osien (Beely-palvelusopimus ja autorahoitussopimus) kaikki kustannukset sisältyvät auton esittelysivulla kerrottuun aloitusmaksuun ja kuukausimaksuun. Sivulla kerrottujen hintojen lisäksi ei siis tule esim. luoton perustamismaksua, käsittelymaksua, auton toimituskuluja, tai mitään muutakaan viime hetkellä ilmenevää toimisto-, toimitus- tai hallinnointimaksua.

Beely-sopimuksen kustannukset laskutetaan kuukausittain kahdella eri laskulla. Aloitusmaksusta tulee erillinen lasku. Beely-paketin osuus laskutetaan Beely Oy:n toimesta ja autorahoitussopimuksen osuus LähiTapiola rahoituksen toimesta. Sopimusten tarkemmat ehdot voit katsoa Sopimuksesi- sivulta

Beelyn palvelu on rakennettu autorahoitussopimuksen varaan siksi, että pystymme takaamaan sinulle mahdollisimman hyvät edut. Toisin kuin leasing, järjestely mahdollistaa sopimuksen nopean katkaisun. Samalla myös auton lunastaminen jäännösarvolla on vaivatonta. Jos et lunasta autoa, sinun ei tarvitse olla huolissasi, että laina ja auto jäävät sinulle, sillä Beely-palvelusopimus kuuluu auton ylläpidon lisäksi takaisinostosopimus. Kun luovut autosta, autorahoitussopimus raukeaa.

Huollot ja korjaukset

Kaikki korjaukset ja huollot sisältyvät aina Beelyn kuukausimaksuun. Ainoastaan vahinkotapauksissa (esim. kolari, törmäys tai ilkivalta) maksat autolle ottamasi vakuutuksen omavastuun.

Löydät huoltojen ajankohdat autosi huoltokirjasta, jossa yleensä ilmoitetaan sekä käyttöaika että kilometrimäärä. Auto on huollettava näistä ensin täyttyvän perusteen mukaan. Jos siis huoltokirjassa sanotaan esimerkiksi 20 000 kilometriä tai yksi vuosi, auto on vietävä huoltoon vuoden kuluttua, vaikka mittarissa olisi vähemmän kilometrejä. Myös auton huoltovalon syttyessä auto on vietävä huoltoon, vaikka huoltokirjassa määritellyt rajat eivät olisi vielä täyttyneet.

Mikäli Beelysi on huollon tai korjauksen tarpeessa voit varata autollesi ajan oheisen linkin takaa: Varaa huolto tai korjaus

Kaikki Beelyn yhteistyöhuoltoliikkeet Mikäli asuinpaikkakuntasi ei ole listalla ja Beelysi tarvitsee huoltoa ota meihin yhteyttä: asiakaspalvelu@beely.fi

Katsastus

Beely-paketti sisältää katsastuksen, eli korvaamme kaikki määräaikaiskatsastuksesta aiheutuneet kulut. Voit tarkastaa ohjeet siihen, milloin autosi tulisi katsastaa: https://k1katsastus.fi/autoilutietoa/milloin_pitaa_katsastaa

Mikäli Beely autosi kaipaa katsastusta, soita K1 Katsastuksen valtakunnalliseen ajanvarausnumeroon 030 6100 111 tai varaa osoitteesta https://k1katsastus.fi/etsi_asema_ja_varaa_aika Mainitse varauksessa, että sinulla on voimassa oleva Beely-sopimus.

Lisäpalvelut

Beely-sopimukseen voit ottaa myös erikseen hinnoiteltuja lisäpalveluja. Tällä hetkellä saatavana on Turvan liikennekaskovakuutus, Beely Maksuturva, renkaiden säilytys, vaihto ja turva, liikkumisturva sekä lisäajokilometrien ostaminen.

Lisäpalveluiden tarvetta ja vuosittaisia ajokilometrejä voi olla hankala arvioida auton hankinnan yhteydessä. Voit tehdä muutoksia sopimuskauden aikana ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun

Vakuutus

Sinä päätät, minkä vakuutusyhtiön vakuutuksen haluat Beelyllesi ottaa. Voit ottaa meidän kauttamme Turvan liikennekaskovakuutuksen katso tarkemmat tiedot, tai valita minkä tahansa muun vakuutusyhtiön vakuutuksen, joka täyttää alla olevan edellytykset: Liikennevakuutuksen lisäksi ajoneuvolla tulee olla kaskovakuutus, joka sisältää kolarointiturvan sekä rahoitusturvan. Vakuutuksenottajan tulee olla osamaksusopimuksen allekirjoittanut ja ajoneuvon haltijaksi rekisteröity tai hänen kanssaan samassa taloudessa asuva ajoneuvon haltijaksi merkitty perheenjäsen. Vakuutuksen omavastuu voi olla maksimissaan 1000€.

Beely Maksuturva

Beely Maksuturva tarjoaa taloudellista mielenrauhaa kuoleman, tilapäisen työkyvyttömyyden, työttömyyden ja vakavan sairauden varalta. Työttömyyden ja työkyvyttömyyden tapauksessa korvaus on Beelyn kuukausimaksun verran. Kuoleman ja vakavan sairauden kohdalla tarjotaan 10 000 € kertakorvaus. Maksuturvaan ovat oikeutettuja Beelyn uudet 18-60 -vuotiaat terveet ja työkykyiset asiakkaat. Vakuutuksen voimassaolo on sidottu Beely-sopimuksen pituuteen. Katso tarkemmat tiedot Beely Maksuturvasta.

Tarvitseeko autosi huoltoa tai korjausta?

Beely-tilaukseen sisältyvät kaikki autosi huollot ja korjaukset. Kun aika on, voit varata autollesi ajan Beelyn verkkosivujen kautta valitsemastasi Beelyn kumppaniyrityksestä.

Varaa huolto tai korjaus

Katso tästä kaikki Beelyn huoltokumppanit Mikäli asuinpaikkakuntasi ei ole listalla ja Beelysi tarvitsee huoltoa ota meihin yhteyttä: asiakaspalvelu@beely.fi

Auton ulkomaille viemiseen tarvitset maastavientivaltakirjan, jonka voit hakea LähiTapiola Rahoituksen verkkopalvelusta tai ottamalla yhteyttä LähiTapiola Rahoituksen asiakaspalveluun.

LähiTapiola tarkastaa sopimuksesi tilanteen sekä tarvittaessa ajoneuvon vakuutusturvan toimittamastasi vakuutusvahvistuksesta ennen valtakirjan myöntämistä. Hakiessasi maastavientivaltakirjaa sinun tulee ilmoittaa matkasi ajankohta sekä kohdemaa. Maastavientivaltakirjasta LähiTapiola perii hinnaston mukaisen palkkion. Huomioithan, että ulkomailla sinulla tulee olla mukana ajoneuvon rekisteriotteen tekninen osa.