YLI 3 000 VAIHTOEHTOA!

Beely

Beelyn päivittäminen uuteen

 • 1. Päätä nykyinen sopimuksesi

  Kun päätät vaihtaa nykyisen Beelysi uuteen, sinun tulee ensimmäisenä toimenpiteenä perua nykyinen sopimuksesi Beelyn verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella.

  Huomioithan, että Beelyssä on kuukauden irtisanomisaika, joka astuu voimaan seuraavan laskutusjakson alussa. Sinun kannattaa siis ajoittaa sopimuksesi päättäminen mahdollisimman lähelle oman laskutusjaksosi loppua. Oman laskutusjaksosi voit tarkistaa Beely-laskultasi ja LähiTapiolan verkkopalvelusta.

 • 2. Beely ottaa sinuun yhteyttä

  Beely haluaa keskustella vaihtamiseen liittyvät asiat puhelimitse varmistaaksemme sinulle mahdollisimman sujuvan vaihtokokemuksen. Beelyn asiakaspalvelija soittaa sinulle kolmen arkipäivän kuluessa sopimuksen päättämisestä. Keskustelette ja sovitte mm: - Milloin nykyinen sopimus- ja rahoituskautesi päättyvät, - Milloin on sopivin hetki tilata uusi Beely, - Minne ja miten nykyinen Beely palautetaan.

  Pyrimme hoitamaan siirtymisen joustavasti niin, että et maksa päällekäisiä maksuja.

 • 3. Valitse ja tilaa itsellesi uusi Beely

  Kun olette Beelyn kanssa sopineet vaihtamiseen liittyvistä käytännöistä, voit valita itsellesi uuden Beelyn ja tilata sen normaaliin tapaan Beelyn verkkosivuilta. Sopivin aika tilaamiselle on muutama viikko ennen vanhan sopimuksen päättymispäivää.

  Kun teet tilauksen, autoliikkeen myyjä ottaa sinuun yhteyttä. Sovit hänen kanssaan uuden Beelyn luovutukseen liittyvistä käytännöistä ja ajakohdasta.

 • 4. Sovi vanhan Beelysi palautuksesta

  Palautus tapahtuu Beelyn K1 tai InCar -kumppanille. Etsi Beelyn kumppanit-sivulta sinulle sopivin palautuspiste. Jos sellaista ei löydy kohtuullisen matkan päästä, olethan yhteydessä Beelyyn.

  Soita ajanvarausnumeroon (InCar: 0300 247 247 tai www.incar.fi/beely/, K1: 0306 100 111) sopiaksesi palautuspisteestä ja palautuksen ajankohdasta. Varaathan palautusajan hyvissä ajoin ja muista varauksen yhteydessä kertoa, että olet palauttamassa Beelyä.

  Beely jää palautuspisteelle. Muistathan ottaa mukaan kaikki sopimukseen kuuluvat varusteet, molemmat rengassarjat sekä kaikki avaimet. Auton molempien rengassarjojen tulee olla edelleen tieliikennekelpoiset. Auto tulee palauttaa pestynä ja siistissä kunnossa. Muistathan myös hankkia itsellesi kyydin pois palautuspisteeltä. Palautuksen ajankohta kannattaakin sopia uuden auton luovutusajankohta huomioiden.

  Beely-autoille tehdään palautuksen yhteydessä lopputarkastus, josta lähtee raportti Beelylle. Ymmärrämme, että Beelyt ovat käytettyjä ja niissä on elämisen jälkiä: sinä et ole vastuussa autossa jo ostohetkellä olleista vaurioista. Jos autossa on sinun aikanasi syntyneitä vaurioita, muistathan korjauttaa ne ennen palautusta.

  Palautuksen ja lopputarkastuksen jälkeen saat sähköpostiisi kuittauksen.

 • 5. Vanha sopimuksen päättäminen saatetaan loppuun

  Sopimuskauden lopussa saat sähköisesti allekirjoitettavaksi takaisinostosopimuksen, jolla vanha Beelysi lunastetaan sinulta. Lunastaminen edellyttää, että sinulla ei ole avoimia maksusuorituksia Beelylle tai LähiTapiola rahoitukselle.

  Auto rekisteröityy uudelle omistajalle yleensä viikon kuluessa sopimuksen päätttymisestä. Rekisteröinnin jälkeen auton vakuutus ja ajoneuvoveron maksuperuste päättyvät – tämä ei vaadi toimenpiteitä sinulta.

  Beely lähettää sinulle vielä vahvistusviestin, kun sopimuksesi on onnistuneesti päätetty.

Voit myös tutustua Beelyn vaihtamista koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin.