KOTIINTOIMITUS 0 €

Beely

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Beelyn päivittäminen

Beely-sopimuksen kesto on 48 kk, mutta voit irtisanoa sen 12, 24 tai 36 kk jälkeen, riippuen valitsemastasi sopimustyypistä. Irtisanomisaika on 1 kk. Sinun ei siis tarvitse etukäteen tietää, miten kauan haluat pitää Beelyäsi.

Beely-sopimus voi kestää enintään 48 kk tai siihen asti, kunnes autolla on ajettu 170 000 kilometriä. Ennen sopimuskauden loppumista, tarjoamme sinulle uutta, tarpeitasi vastaavaa Beelyä, johon voit joustavasti siirtyä edellisen Beelyn sopimuksen päättyessä.

Beelyn lunastaminen

Jos olet kovasti mieltynyt Beelyysi, voit lunastaa sen milloin tahansa omaksesi. Lunastushinta on auton sen hetkinen jäännösarvo, eli se osa auton hinnasta, jota et ole vielä maksanut Beelyn kuukausihinnassa.

Kun elämäntilanteesi muuttuu, voit vaihtaa Beelyä helposti – isompaan tai pienempään, hybridiin tai täyssähköön, aivan kuinka itse haluat.

Kun päätät vaihtaa Beelyä, sinun tulee päättää nykyinen sopimuksesi Beelyn verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella. Huomioithan, että Beelyssä on kuukauden irtisanomisaika, joka astuu voimaan seuraavan laskutusjakson alussa. Sopimuksen irtisanominen edellyttää, että sopimus on ollut voimassa 11, 23 tai 35 kuukautta, riippuen minimisitoutumisajastasi.

Beelyn asiantuntija soittaa sinulle kolmen arkipäivän kuluessa sopimuksen päättämisestä: pyrimme hoitamaan siirtymisen joustavasti niin, että et maksa päällekäisiä maksuja. Puhelun jälkeen voit valita ja tilata itsellesi uuden Beelyn. Sovit myös nykyisen autosi palauttamisesta.

Voit myös tutustua seikkaperäisiin vaihtamista koskeviin ohjeisiin sivulla Beelyn päivittäminen uuteen.

Sopimuksen päivittämistä koskevissa asioissa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse: [email protected]