Aloitusmaksu 0€, voimassa 30.9. asti

Beely

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Beelyn päivittäminen

Beely-sopimuksen kesto on 48 kk, mutta voit irtisanoa sen 12 tai 24 kk jälkeen, riippuen valitsemastasi sopimustyypistä. Irtisanomisaika on 1 kk. Sinun ei siis tarvitse etukäteen tietää, miten kauan haluat pitää Beelyäsi.

Beely-sopimus voi kestää enintään 48 kk tai siihen asti, kunnes autolla on ajettu 170 000 kilometriä. Ennen sopimuskauden loppumista, tarjoamme sinulle uutta, tarpeitasi vastaavaa Beelyä, johon voit joustavasti siirtyä edellisen Beelyn sopimuksen päättyessä.

Beelyn lunastaminen

Jos olet kovasti mieltynyt Beelyysi, voit lunastaa sen milloin tahansa omaksesi. Lunastushinta on auton sen hetkinen jäännösarvo, eli se osa auton hinnasta, jota et ole vielä maksanut Beelyn kuukausihinnassa.

Kun elämäntilanteesi muuttuu, Beely-auto on helppo päivittää minimisitoutumisajan jälkeen: isompaan tai pienempään, hybridiin tai täyssähköön, aivan kuinka itse haluat. Kun päätät vaihtaa Beelyä, päivität vain sopimuksesi, ja palautat aiemman auton ilman kuluja. Sopimuksen päivittämistä koskevissa asioissa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse: asiakaspalvelu@beely.fi