KOTIINTOIMITUS 0 €

Beely

Pieni kaupunkiauto – EDULLISTA JA EKOLOGISTA LIIKKUMISEN VAPAUTTA

Katso pienet kaupunkiautot

PIENI KAUPUNKIAUTO – EDULLISTA JA EKOLOGISTA LIIKKUMISEN VAPAUTTA

Energian hinta nousee, ruoka kallistuu ja ympäristö hyötyy jokaisesta pienestäkin teosta.

Asuttava, syötävä ja liikuttava kuitenkin on ja siksi viisas elää mahdollisimman edullisesti ja ekologisesti.

Pienen kaupunkiauton edullisuus kertautuu monta eri reittiä

Pieni kaupunkiauto on valinta, jonka myötä vapautat rahaa muihin säännöllisiin ja yllättäviin menoihin, sillä kategorian alkaen-hinta on vain 199 € kuukaudessa.

Edullisuus kertautuu käytössä: pieni kaupunkiauto painaa aina järeämpiä lajitovereitaan vähemmän ja se taas tarkoittaa automaattisesti pienempää kulutusta.

Ajoneuvoveron perusvero määräytyy ensisijaisesti valmistajan ilmoittamien hiilidioksidipäästöjen (CO2) mukaisesti ja koska modernit pikkuautot ovat matalapäästöisiä, säästyy rahaa myös verokuluissa.

Pienet päästöt ovat selviö, siitäkin pienemmät mahdollisia

Niin kuin jo aiemmin mainittu, Beely-valikoiman pienet ja modernit autot ovat poikkeuksetta pienipäästöisiä. Hybridimalli tekee liikkumisesta vieläkin ystävällisempää niin kukkarollesi kuin ympäristölle. Jos ympäristöystävällisyys on valintakriteereidesi paalupaikalla, tutustu myös superekologiset autot -kategoriaamme.

Valitse varustetaso tarpeesi mukaan, pikkuautonkin saa kaikilla mausteilla

Pieni auto sujahtaa näppärästi ahtaaseenkin kaupunkiparkkiin. Erityisen hyvin parkkeeraus sujuu pysäköintitutkan tai peruutuskameran kanssa.

Jos taas tarkoituksesi on ajaa autollasi myös pidempiä matkoja, on vakionopeudensäädin ajokokemusta kohentava varuste. Murrettakoon tässä yhteydessä myös se myytti, että pieni kaupunkiauto ei kuuluisi moottoritielle. Modernit pikkuautomallit ovat koostaan huolimatta vakaita ja turvallisia pitkänkin matkan kulkuneuvoja.

Entäpä haluatko manuaali- vai automaattivaihteet, sadetunnistimen tai ajovaloautomatiikkaa? Voit karsia pienen kaupunkiautosi varusteet minimiin tai panostaa ajokokemuksen laatuun ja turvallisuuteen kaikilla mausteilla.

Beely-sopimuksen ansiosta voit vuoden kuluttua jatkaa pikkuautolla tai vaihtaa isompaan

Beely-sopimus muovautuu elämäntilanteeseesi mukaisesti. Jos perheesi kasvaa, uusi harrastuksesi vaatii farmaria tai ryhdyt reissutyöhön, voit vuoden kuluttua vaihtaa isompaan malliin lennosta ja veloituksetta.

Jos pienen kaupunkiauton tavara- ja matkustajatilojen riittävyys mietityttää jo nyt, kurkista myös kategorioita Pieni perheauto ja Iso perheauto.

Räätälöi itsellesi mieleinen Beely-palvelukokonaisuus

Pienien kaupunkiautojemme alkaen-hinnat ovat 199 € kuukaudessa. Kotiinkuljetus, huollot, korjaukset, katsastukset ja liikkumisturva kuuluvat aina Beely-sopimuksen kuukausihintaan.

Kattaviin lisäpalveluihimme kuuluvat liikenneturvavakuutukset, rengasturva, renkaiden vaihto ja säilytys sekä maksuturva sairauden ja työttömyyden varalle.

Voi valita vain kattavan perussopimuksemme tai räätälöidä itsellesi mieleisen kokonaisuuden lisäpalveluidemme avulla.

Kuulostaisiko pieni kaupunkiauto sinun tarpeisiisi sopivalta valinnalta?

Jos haluat saada yleiskäsityksen tämän hetken tarjonnasta, selaa kaikkia pieniä kaupunkiautojamme.

Jos sinulla on jo käsitys tarpeistasi ja toiveistasi, hyödynnä tarkkaa hakua.

Vai pohdituttaako jokin asia ja haluat asiantuntijan opastusta? Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissä!

Usein kysyttyä pienistä kaupunkiautoista

Pieni auto on monella mittarilla mitattuna ja kantilta katsottuna taloudellinen autovalinta. Pikkuauto kuluttaa polttoainetta vähemmän kuin iso auto, joten taloudellisuus tuntuu kukkarossa joka päivä.

Ajoneuvoveroakin maksat pikkuautosta vähemmän, sillä niiden hiilidioksidipäästöt (CO2) ovat usein matalia ja verotus sen ansiosta isoa autoa kevyempää.

Ja vinkki lomalle lähtöön: Jos joskus on tarvetta kuljettaa autoa vaikkapa autojunassa tai lastata auto laivaan, maksaa pienen auton kuljetus isoa vähemmän.

Paras valinta kaupunkiajoon on auto, joka vastaa siihen mitä autolta juuri tällä hetkellä tarvitset.

Toisille auton koolla ei kaupunkiajossa ole väliä, toiset pitävät siitä, että auto on mahdollisimman minikokoinen. Tärkeitä asioita ovat myös polttoaineen kulutus, turvallisuusominaisuudet kuten turvatyynyt, kaistavahtijärjestelmä ja peruutuskamera sekä tietysti luotettavuus.

Yhtä kaikki, hyvä kaupunkiauto on ajomukavuudeltaan sellainen, jolla on mukava ja turvallinen ajaa niin ahtailla parkkipaikoilla kuin vilkasliikenteisillä kehäteillä.

Hyvähän sen olisi taipua myös isompien ostosten tai monen matkustajan kuljettamiseen, sekä turvallisuus on tärkeä asia. Sinulle parasta autoa valitessa kannattaakin koeajaa ja tutustua eri automalleihin ja tehdä siten paras valinta.

Sähköauto ja hybridiauto on valinta, joka vastaa juuri kaikkeen mikä tänä päivänä on tärkeää: ekologisuus, taloudellisuus ja mukavuus. Ja se on kaupunkiajossa näppärä, hiljainen ja tasainen ajettava.

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta kotilataukseen, on latauspisteitä esimerkiksi huoltoasemilla tai kauppakeskusten pihassa runsaasti.

Tutustu myös Beelyn super ekologisten autojen valikoimaan!

Jos tiedät jo mitä haluat tai kiikarissa on tietty auto, löydä hakemasi auto käyttämällä tarkkaa autohakua.

Jos taas haluat tutustua laajasti tämän hetken tarjontaamme, selaa kaikkia pieniä kaupunkiautojamme.

Vai pohdituttaako jokin asia ja haluat asiantuntijan opastusta? Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissä!

Meiltä saat käyttöösi huolletun laatumerkin auton, jonka kanssa ei tarvitse miettiä huoltojen eikä esimerkiksi katsastusten hintalappua.

Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia käsirahasta tai eri suuruisista lyhennyseristä: Beelyllä maksat aina ja kaikissa tilanteissa samaa, kiinteää kuukausierää.

Ymmärrämme myös, että elämäntilanteet ja sen myötä myös tarpeet autolle muuttuvat. Siksi sinulla onkin vapaus myös muuttaa mieltäsi, tai saada mielenrauhaa muutosten varalle kattavien lisäpalveluidemme avulla.

Jos tässä jäi mainitsematta joku sinua kiinnostava asia, voit lukea lisää usein kysytyistä kysymyksistä ja vastauksista kuukausimaksullisesta autoilusta.