KOTIINTOIMITUS 0 €

Beely

Neliveto – vaivattomasti liikkelle kaikkein vaativimmissakin olosuhteissa

Katso nelivetoautot

NELIVETO – VAIVATTOMASTI LIIKKELLE KAIKKEIN VAATIVIMMISSAKIN OLOSUHTEISSA

Lumi, jää ja räntä. Routavaurio, aurausvalli ja mökille vievä kärrypolku. Ne ja monta muuta meille kaikille suomalaisille autoilijoille niin tuttua haastetta.

Beely-nelivetoasiakastamme lainaten: ”Kun kerrat olet lähtenyt lumipenkasta liikkeelle nelivetoisella autolla, et halua palata vanhaan.”

Nelivetotekniikan ylivoimaisuus korostuu Suomen talvessa

Jos nelivetoautojen tekniikka ei kiinnosta, hyppää suoraan seuraavan otsikkoon tai nelivetohakuun, jossa voit selata laajasta valikoimastamme tarpeitasi vastaavia autovalintoja. Ja niille, joita aihe kiinnostaa: pari sanaa tekniikasta ja termeistä.

Neliveto tarkoittaa nimensä mukaisesti sitä, että auton kaikki neljä pyörää vetävät. Neliveto voi joko olla jatkuva tai aktivoitua päälle pyörien sutiessa.

Kaksivetojen kehittyvä tekniikka kuroo nelivetojen ylivoimaa kiinni tietyissä olosuhteissa, kuten liukkaalla. Siitä huolimatta nelivedon ajettavuus on edelleen omaa luokkaansa haastavissa olosuhteissa, myös liukkaalla ja erityisesti hangessa. Kun vain maavara riittää, ei sinun tarvitse pelätä penkkaani juuttumista.

Termit 4WD (Four-Wheel-Drive), 4x4 (Four by Four) ja AWD (All-Wheel-Drive) tarkoittavat samaa kuin neliveto.

Nelivetoja löytyy kaikista kokoluokista, yhteistä on korkea varustetaso

Iso osa nelivetoisista autoista on kookkaita. Sen ansiosta sekä tavara- että matkustajatilat ovat luonnollisesti tilavia.

Nelivetoja löytyy kuitenkin myös pienemmistä kokoluokista. Mitoista riippumatta nelivedoille on yhteistä korkea varustetaso ja ajamisen mukavuus.

Muista hyödyntää Tarkkaa hakua, niin näet vain tarpeidesi mukaiset mallit!

Beely-sopimuksella koeajat nelivetoa vuoden – sen jälkeen vain jatkat tai vaihdat

Beely-sopimus on loistava tapa tunnustella nelivedon sopivuutta omiin tarpeisiin.

Jos ihastut, jatkat autoilua vuoden kuluttua entiseen malliin. Jos taas haluat vaihtaa takaisin kaksivetoiseen, me järjestämme sen.

Räätälöi itsellesi mieleinen Beely-palvelukokonaisuus

Nelivetojemme alkaen-hinnat ovat 350 € kuukaudessa. Kotiinkuljetus, huollot, korjaukset, katsastukset ja liikkumisturva kuuluvat aina Beely-sopimuksen kuukausihintaan.

Edulliset lisäpalvelumme kattavat liikenneturvavakuutuksen, rengasturvan, renkaiden vaihdon ja säilytyksen sekä maksuturvan sairauden ja työttömyyden varalle.

Voi valita vain kattavan perussopimuksemme tai räätälöidä itsellesi mieleisen kokonaisuuden lisäpalveluidemme avulla.

Kiinnostaisiko sinua kokea Suomen talvi nelivedon kyydissä?

Jos haluat saada yleiskäsityksen tämän hetken tarjonnasta, selaa kaikkia nelivetojamme.

Jos sinulla on jo käsitys tarpeistasi tai toiveistasi, hyödynnä tarkkaa hakua.

Vai pohdituttaako jokin asia ja haluat asiantuntijan opastusta? Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissä!

Usein kysyttyä nelivetoautoista

Nelivetoinen auto jakaa voiman kaikille neljälle renkaalle joko jatkuvasti tai tarvittaessa. Tämä lisää vetoa ja parantaa ajoturvallisuutta niin maanteillä kuin kaupunkiajossakin.

Nelivetoisella autolla voi myös vetää raskaampia kuormia kuten venetraileria, kun auton voima saadaan paremmin hyötykäyttöön.

Nelivetoinen auton etu on myös se, että se on vakaampi ajettava suomalaisille tutuissa olosuhteissa jäällä ja lumella, sillä neljän pyörän yhtäaikainen veto tarjoaa paremman pidon myös hyvin vaikeissa olosuhteissa ja maastoissa.

  1. Mieti millaisiin olosuhteisiin autoa tarvitset. Tarvitsetko nelivetoista autoa huonojen olosuhteiden takia vai kenties harrastusten, kuten veneilyn tai ratsastuksen takia, jolloin auton veto-ominaisuudet ovat tärkeitä. Parhaat nelivetoiset autot talviolosuhteisiin, jossa lumi ja jää ovat jatkuvasti läsnä, ovat yleensä maastoauton tyyppisiä autoja. Korkea maavara löytyy esimerkiksi SUV- ja crossover-malleista.
  2. Tutkimalla löydät sinulle parhaan! Voit tutustua Beelyn kaikkiin nelivetoisten autojen vaihtoehtoihin tai jos sinulla on täsmällisemmin jo mielessä haluamasi auto, löydät sen käyttämällä tarkkaa autohakua.
  3. Kokeile autoa ennen päätöstä. Nelivetoisia autoja löytyy useasta eri kokoluokasta ja usealla eri korimallin vaihtoehdolla. Koeajamalla nelivetoisia autoja löydät juuri sinulle sopivan, tarpeet täyttävän auton.
  4. Varmista myös auton kunto. Meillä Beelyllä kaikki automme ovat valmiiksi tarkastettuja autoja, joilla on takanaan huolellinen huoltohistoria.1.

Beely tarjoaa laajan valikoiman nykyaikaisia ja hyvin huollettuja nelivetoisia autoja, joissa on lukuisia ympäristöystävällisyyttä lisääviä ominaisuuksia.

Neliveto-ominaisuus parantaa auton suorituskykyä huonossa maastossa ja vaikeissa sääolosuhteissa, mikä vähentää auton moottorin tarvetta teholle ja siten myös vähentää auton päästöjä ja laskee polttoaineen kulutusta.

Nykyaikaisissa nelivetoautoissa on mahdollista vaikuttaa polttoaineen kulutukseen myös automatiikan avulla.

Voit valita myös nelivetoisen sähköhybridin, jolloin ajo on sähköavusteista ja siten myös vähäpäästöisempää.

Jos ympäristöystävällisyys ja ekologisuus ovat yksi autovalintasi kriteereistä, voit tutustua Beelyn kaikkiin super ekologisiin autoihin tästä.

Meiltä saat käyttöösi huolletun laatumerkin nelivetoisen auton, jonka kanssa ei tarvitse miettiä esimerkiksi auton huollon tai mahdollisten vikojen korjausta. Lue lisää siitä, mitä Beelyn kuukausimaksu sisältää.

Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia käsirahasta tai eri suuruisista lyhennyseristä: Beelyllä maksat aina ja kaikissa tilanteissa samaa, kiinteää kuukausierää.

Me Beelyllä ymmärrämme myös, että elämäntilanteet ja sen myötä myös tarpeet autolle muuttuvat. Siksi sinulla onkin vapaus myös muuttaa mieltäsi tai saada mielenrauhaa muutosten varalle kattavien lisäpalveluidemme avulla.

Jos tässä jäi mainitsematta joku sinua kiinnostava asia, voit lukea lisää usein kysytyistä kysymyksistä ja vastauksista kuukausimaksullisesta autoilusta.