LÄHES 3 000 AUTOA HETI TOIMITUKSEEN!

Beely

Suosittelemme sinulle

Tärkeimmät varusteet

Metalliväri
Navigaattori
Polttoainekäyttöinen lisälämmitin
Pysäköintitutka
Ilmastointi
Vakionopeudensäädin
Lämmitettävä ohjauspyörä

Kaikki varusteet

Volvo Selekt | TAKUU 12 KK |
360-linkki | https://bilia.fi/fi/auto/volvo-s90-col254/
LISÄVARUSTEET:
Alumiinivanteet kesä- ja talvirenkaissa
Metalliväri
Navigointijärjestelmä
Varustepaketti Navigation Pro
Verhoilu: Moritz nahka
Tyyppi
T8 TwE AWD Inscription aut
Rekisterinumero
COL-254
Ajettu
53 000 km
Vetotapa
Neliveto
Istuinpaikkoja
5
Ovien lukumäärä
4
CO2-päästöt
42 g / 100 km
Yhdistetty kulutus
2,6 l / 100 km
Teho
233 kW / 312 hv
Bilia Oy Ab, Kaivoksela
Vantaanlaaksontie 6 C, 01610 Vantaa
010 8522 882
vnet.kaivoksela@bilia.fi
Katso liikkeen muut autot

Super ekologinen

Volvo S90

2020Plug-in hybridi2,6l / 100kmAutomaatti53 tkm
Beelyn perushinta 774€/kk
Beely-paketti sisältää aina veloituksetta
Huollot
Korjaukset
Katsastukset
Valitse lisäpalvelut
Arvioi paljonko ajat vuodessa
Valitse sinulle sopiva sopimusaika
Hintoihin lisätään aloitusmaksu 490€

Asiakkaamme rakastavat meitä!

9/10 käyttäjästämme suosittelee meitä

Beely on moderni, fiksu ja huoleton vaihtoehto auton omistamiselle

 • Auto kuukausihinnalla

  • Fiksuin tapa hankkia auto

  • Tilaa helposti netistä, tuomme auton kotiovellesi

  • Muuta vanha autosi rahaksi Katso ohjeet

 • Huoletonta autoilua

  • Huollot, korjaukset ja katsastukset sisätyvät hintaan

  • Voittaa selvästi auton omistamisen - myös kustannuksissa Tutustu vertailuun

 • Mukautuu tarpeisiisi

  • Vain 12 kuukauden minimisitoutumisaika

  • Auton vaihtaminen ja lisäpalveluiden päivittäminen on tehty helpoksi

Haussa superekologinen auto vähäpäästöiseen autoiluun?

Ilmastonmuutos ja kasvihuonekaasupäästöjen kasvu huolestuttaa meistä monia. Liikenne on yksi merkittävä päästöjen lähde, joten yhä useampi etsii myös autoiluun mahdollisimman vähäpäästöistä ratkaisua ja mahdollisimman ekologista autoa.

Aina ei kuitenkaan ole aivan helppo tietää, millainen auto omaan tarpeeseen on kaikkein ekologisin vaihtoehto. Voiko esimerkiksi autonvalmistajien mainoslauseisiin luottaa? Tällä Beely haulla löydät varmasti superekologisia ja vähäpäästöisiä autoja erilaisiin tarpeisiin!

Ekologisuudelle on monenlaisia mittareita, joista yleisemmin käytetään ehkä polttoaineen kulutusta ja hiilidioksidipäästöjä. Näihin perustuu myös nykyinen autoverotus. Auton ekologisuuden arvioiminen ei kuitenkaan ole aivan näin yksinkertaista, vaan oman auton ekologisuus riippuu myös esimerkiksi auton käyttötarkoituksesta.

Millainen on ekologinen auto?

Täyssähköautoja ja ladattavia hybridejä pidetään yleensä lähtökohtaisesti ekologisina ja ympäristölle hyvinä vaihtoehtoina. Näin usein kieltämättä onkin, mutta etenkin hybridien kohdalla asiassa voi olla suurtakin vaihtelua.

Ison hybridin kulutusluvut voivat helposti olla petollisia, sillä valtava lataushybridi ei jaksa kulkea sähköllä kovinkaan pitkiä matkoja. Tällöin esimerkiksi uudehko diesel onkin nopeasti ympäristöystävällisempi vaihtoehto.

Toisaalta pienikään hybridi ei yleensä ole omiaan kulkemaan sähköllä pitkiä matkoja, vaan niiden ekologinen ylivertaisuus korostuu lyhyemmässä ajossa. Jos autolla ajetaan pitkiä matkoja, kannattaa harkita esimerkiksi pienimoottorista diesel autoa tai vaikka täyssähköautoa. Lisäksi jos esimerkiksi vetokoukulle on tarvetta, niin sähkö- ja hybridiautojen kohdalla kannattaa tarkistaa, että sen asentaminen on mahdollista

Ekologisessa autoilla kannattaakin auton lisäksi kiinnittää huomiota myös omaan ajotapaan ja kokonaiskilometrien vähentämiseen. Esimerkiksi rauhallinen ajotyyli ja ruuhka-aikojen välttäminen auttavat vähentämään päästöjä.

Beely kuukausimaksullinen autoilu on oiva mahdollisuus kokeilla itselle uutta käyttövoimaa esimerkiksi täyssähköautoa tai lataushybridiä

Oletko pohtinut miten hybridi, lataushybridi tai täyssähköauto sopisi juuri sinun tarpeisiisi? Millainen on täyssähköauton jälleenmyyntiarvo? Paljonko täyssähköauton lataaminen maksaa tai kuinka kauan se vie aikaa? Riittääkö täyssähköauton kantama tarpeisiisi? Missä sinun ylipäänsä on mahdollista ladata sähköautosi?

Uuteen käyttövoimaan vaihtaminen voi herättää epävarmuutta ja erilaisia kysymyksiä, mikä nostaa kynnystä vaihtaa pois tutusta vaihtoehdosta. Beely kuukausimaksullinen autoilu onkin turvallinen tapa lähteä kokeilemaan itselle uutta käyttövoimaa, sillä Beely tarjoaa muun muassa mahdollisuuden vaihtaa autoa, jos omat autoilun tarpeet matkanvarrella muuttuvat.