LÄHES 3 000 AUTOA HETI TOIMITUKSEEN!

Beely

Suosittelemme sinulle

Tärkeimmät varusteet

Navigaattori
Peruutuskamera
Ilmastointi
Vakionopeudensäädin

Kaikki varusteet

Toimitusmahdollisuus koko Suomeen. Noudamme vaihtoauton samalla.
Suomesta uutena hankittu (Suomiauto)
Yksi aiempi omistaja
Hybrid-akkuturva jopa 10v / 350 000km asti
Täydellinen merkkiliikkeen huoltokirja
Navigaattori
Aux ja USB-liitäntä
Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa
Tyyppi
Touring Sports 1,8 Hybrid Active Edition
Rekisterinumero
OXT-149
Ajettu
97 000 km
Vetotapa
Etuveto
Istuinpaikkoja
5
Ovien lukumäärä
5
CO2-päästöt
116 g / 100 km
Yhdistetty kulutus
5,4 l / 100 km
Teho
73 kW / 98 hv

Pieni perheauto

Toyota Auris

2019Hybridi5,4l / 100kmAutomaatti97 tkm
Beelyn perushinta 381€/kk
Beely-paketti sisältää aina veloituksetta
Huollot
Korjaukset
Katsastukset
Valitse lisäpalvelut
Arvioi paljonko ajat vuodessa
Valitse sinulle sopiva sopimusaika
Hintoihin lisätään aloitusmaksu 390€

Asiakkaamme rakastavat meitä!

9/10 käyttäjästämme suosittelee meitä

Beely on moderni, fiksu ja huoleton vaihtoehto auton omistamiselle

 • Auto kuukausihinnalla

  • Fiksuin tapa hankkia auto

  • Tilaa helposti netistä, tuomme auton kotiovellesi

  • Muuta vanha autosi rahaksi Katso ohjeet

 • Huoletonta autoilua

  • Huollot, korjaukset ja katsastukset sisätyvät hintaan

  • Voittaa selvästi auton omistamisen - myös kustannuksissa Tutustu vertailuun

 • Mukautuu tarpeisiisi

  • Vain 12 kuukauden minimisitoutumisaika

  • Auton vaihtaminen ja lisäpalveluiden päivittäminen on tehty helpoksi

Haussa pieni perheauto? Lue, mitä kannattaa ottaa huomioon.

Pientä perheautoa etsitään usein pienemmän perheen ykkösautoksi tai suuremman perheen kakkosautoksi. Pienellä perheautolla ajoa tulee tyypillisesti vähemmän kuin esimerkiksi perheen ykkösautolla, ja ajo on usein keskittynyttä kaupunkialueelle.

Pieni perheauto ei ole mikään tietty auto tai autotyyppi. Kuten auton valinnassa aina, kannattaa miettiä millaiseen tarpeeseen auto omassa perheessä tulee. Kysymyksiä, joita kannattaa pohtia ovat esimerkiksi, missä autolla ajetaan, kuinka paljon ajoa tulee ja millaista ajoa autolla pääosin ajetaan.

Pienen perheauton tarpeisiin vastaa usein esimerkiksi pieni SUV katumaasturi, farmariauto tai hatchback mallinen eli viistoperäinen auto.

Pieni perheauto – lapset ja tavarat helposti kyytiin

Pieni perheauto on usein perheen kakkosauto tai se sopii perheelle, jossa ajoa ei tule kovin paljon tai ajo on pääosin lyhyttä kaupunkiajoa. Jos ajoa tulee enemmän tai tilantarve on suurempi, kannattaa tutustua myös Beelyn isompiin perheautoihin.

Myös pienemmässä perheautossa tilan tarve on kuitenkin yleensä merkittävä kriteeri. Tavaratilassa on oltava riittävästi tilaa kauppakasseille tai harrastusvälineille, jotta arki toimii sujuvasti ja auto tuo siihen helpotusta. Pienessä perheautossa on tärkeää, että lapset mahtuvat helposti kyytiin. Lasten turvaistuimille on oltava tarpeeksi tilaa ja isofix-kiinnitysten määrään kannattaa kiinnittää huomiota.

Kolmen lastenistuimen sijoittaminen takapenkille on usein hankalaa. Jos sellainen on tarpeen, kannattaa kiinnittää huomiota takapenkin ikkunapaikkojen sisempien isofix-kiinnikkeiden keskipisteiden välisen mittaan. Jos mitta on 60 cm tai yli takapenkille mahtuu todennäköisesti kolme turvaistuinta.

Tutustu myös tarvittaessa myös Isot perheautot -kategoriaamme, josta löytyy enemmän autoja, joihin kolme istuinta on mahdollista sovittaa ongelmitta.

On myös tärkeää, että lasten turvavyöt mahtuu kiinnittämään mukavasti. Tässä helpottaa usein kummasti, jos tätä tehdessä autoon mahtuu astumaan itse sisään. Kannattaa myös varmistaa, että ovet avautuvat helposti ja että myös lapset yltävät tarvittaessa avaamaan ne itse. Näin lasten pakkaaminen autoon helpottuu. Lisäksi lapset pääsevät harjoittelemaan autoon ja sieltä pois kiipeämistä myös itse.

Pieni perheauto vie taloudellisesti ja turvallisesti perille

Etenkin jos pientä perheautoa etsitään kakkosautoksi, sen hinta ja kokonaiskustannukset nousevat usein tärkeään rooliin. Tämä johtuu siitä, että autolla tulee usein suhteessa vähemmän ajoa. Tämän vuoksi hankintavaiheessa kannattaa kiinnittää huomiota auton käyttökustannuksiin.

Auton turvallisuudesta ei silti kannata tinkiä, sillä usein juuri kakkosautoa käytetään esimerkiksi lasten kuljettamiseen päiväkotiin. Turvallisuus on siis pienen perheauton valinnassa tärkeä kriteeri, jota kannattaa miettiä monesta näkökulmasta.

Autoa valitessa voi oman tarpeen mukaan kiinnittää huomiota esimerkiksi siihen, löytyykö ajoneuvosta ajamiseen helppoutta tuovia toimintoja. Tällaisia voivat olla esimerkiksi erilaiset tekniset ratkaisut kuten automaattinen hätäjarrutustoiminto, kaistavahti tai kuolleen kulman varoitusjärjestelmä.

Automaattivaihteisto saattaa tuoda ajamiseen mukavuutta etenkin, jos autoa käytetään pääosin kaupunkiajossa. Lisäksi kaupungissa on tärkeää, että auton saa sujautettua helposti parkkiruutuun myös ahtaammissa olosuhteissa. Kolariturvallisuus on tietysti myös yksi auton turvallisuuden osa-alue. Törmäystestejä pääsee vertailemaan esimerkiksi Euro NCAP:n sivuilta.

Turvallisuuden kannalta on tietysti tärkeää huolehtia myös auton kunnosta. Beelyn kuukausimaksullisen autoilijan sopimukseen kuuluvat aina auton huollot ja korjaukset – näin ne tulee aina tehtyä ajallaan ja viivyttelemättä ja auto on hyvässä kunnossa. Myös sopimukseen kuuluva liikkumisturva eli tiepalvelu tuo lisää turvallisuutta autoiluun!