Beely

Tyyppi
1,5 Dual VVT-i Active 5ov
Rekisterinumero
VZU-642
Ajettu
65 000 km
Vetotapa
Etuveto
Istuinpaikkoja
5
Ovien lukumäärä
5
CO2-päästöt
109 g / 100 km
Yhdistetty kulutus
4,8 l / 100 km
Teho
82 kW / 110 hv
Tärkeimmät varusteet
Metalliväri
Navigaattori
Moottorilämmitin
Kaikki varusteet
TOYOTA APPROVED- Vaihtoauto *12 kuukauden maksuton turva ilman kilometrirajoitusta*
TARKASTETTU JA LUOTETTAVA -vaihtoauto
HUIPPUSIISTI!
Vähän ajettu
1 omistaja
Suomi-auto
Metalliväri
Plus-paketti (1.5 Dual VVT-i Active 5ov, mallivuosi 2018) Sis. Touch with Go -mediakeskus navigoinnilla, kaksialueinen automaatti-ilmastointi, 15" kevytmetallivanteet, etusumuvalot ja sähköiset lasinnostimet taakse
Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Ylivieska
Ruutihaantie 7, 84100 Ylivieska
020 780 7380
myynti.nystedtylivieska@sok.fi
Katso liikkeen muut autot

Kauppakassi

Toyota Yaris

2018Bensiini4,8l / 100kmManuaali
Beelyn perushinta281€/kk
Beely-paketti sisältää aina veloituksetta
HuollotKorjauksetKatsastuksetLiikkumisturva
Valitse lisäpalvelut
Arvioi paljonko ajat vuodessa
Valitse sinulle sopiva sopimusaika
Hintoihin lisätään aloitusmaksu 290€

Asiakkaamme rakastavat meitä!

9/10 käyttäjästämme suosittelee meitä

Muita hakuusi sopivia autoja

Millaiseen tarpeeseen tarvitset autoa?
Olen valmis maksamaan autoilusta0 €/kk - 1 000 €/kk

Etkö löytänyt kaipaamaasi ajoneuvoa?

Ajoneuvojen hakeminen tarpeen perusteella perustuu ajoneuvojen ominaisuuksiin, joita voit vapaammin valita itse käyttämällä autohakuamme.

Siirry autohakuun

Näppärä ja käytännöllinen kauppakassi lyhyeen ajoon

Pientä ja näppärää kakkosautoa kutsutaan usein kansankielellä kauppakassiksi. Kakkosautona toimimiseen lisäksi nämä pienet autot palvelevat esimerkiksi kaupungissa asuvaa, joka käyttää autoa melko vähän pääosin esimerkiksi kauppareissuilla tai harrastuksiin kulkiessa.

Pieni kauppakassi on halpa ja huoleton

Kauppakassissa tärkeintä on yleensä ajamisen helppous ja käytön vaivattomuus. Kauppakassin tulee kulkea näppärästi kapeammillakin teillä ja kaupungin joskus ruuhkaisilla kaduilla.

Pienen kauppakassin saa helposti ja vaivattomasti parkkiin vähän pienempäänkin rakoon ilman turhaa hinkutusta ja stressiä. Kauppakassi onkin kaupunki- ja taajama-ajoon ennen kaikkea huoleton ja rento valinta!

Auton pienen koon lisäksi moni kiinnittää kauppakassia etsiessään huomiota myös auton kokonaiskustannuksiin ja päästöihin. Pikkuautojen hyvänä puolena voidaan pitää sitä, että ne kuluttavat yleensä selvästi suurikokoisia kollegoitaan vähemmän. Ne ovat myös selvästi pieni päästöisempiä, mikä vaikuttaa esimerkiksi autoveroon. Pieni kulutus ja päästöt säästävät sekä kustannuksia että ympäristöä.

Jos olet kiinnostunut erityisen ekologisista autoista, kannattaa tutustua myös Beelyn superekologiset autot -kategoriaan

Pienen auton varustetaso kannattaa harkita tarpeen mukaan

Kakkosautossa harva haluaa panostaa esimerkiksi täydelliseen varustetasoon, koska auton käyttötarpeeseen vastaa yleensä hyvin myös perusvarustelu. Jos autolla ei esimerkiksi ole tarkoitus juurikaan ajella moottoriteillä, ei ole järkevää panostaa vaikkapa automaattisesti mukautuvaan vakionopeudensäätimeen.

Pikkuautoon saa kuitenkin tarvittaessa valittua myös paremman varustetason. Sellaista harkitessa kannattaa miettiä ennen kaikkea omia auton käyttötarpeitaan.

Jos kauppakassilla on tarkoitus toisinaan ajella pidempää matkaa tai kuljettaa enemmänkin tavaraa, kannattaa tietysti kiinnittää myös enemmän huomiota erilaisiin mukavuutta tuoviin lisävarusteisiin ja tavaratilan kokoon. Lisäksi kannattaa selvittää, miten auton sisätiloja voi tarvittaessa muunnella esimerkiksi penkkejä kaatamalla.

Mukavuudesta nauttiva voi helposti valita itselleen automaattivaihteisen kauppakassin, sillä automaattivaihteistoa on pienessäkin kokoluokassa nykyään hyvin tarjolla. Auton käyttövoimaa kannattaa harkita oman käyttötarpeen mukaan – pieniä autoja löytyy kaikilla käyttövoimilla. Kaupunkiajoon sopii mahdollisesti parhaiten hybridi tai täyssähköauto, kun taas enemmän ajavalle diesel saattaa olla paras valinta.